Ingezonden persbericht


Persbericht

Maarssen, 9 maart 2007

Zibb.nl zet met Business Challenge crossmediaal spektakel neer

Een bloedspannende strijd tussen zes finalisten, enthousiaste sponsoren, vier challenges, de site

www.businesschallenge.nl en slim gebruik van alle mogelijke interactieve middelen om de doelgroep van de challenge, ondernemers in het MKB, te bereiken. Zibb.nl maakte een crossmediaal spektakel van zijn Business Challenge, die gisteren de finale beleefde in Apeldoorn. De site van de interactieve wedstrijd voor ondernemers werd

uitstekend bezocht, en kon rekenen op veel terugkerend bezoek door weblogs, nieuwsbrieven en actualiteiten in de challenges.
Marketingondernemer Jeroen Duvekot ging met de titel `Creatiefste ondernemer van Nederland' en de hoofdprijs, een Chrysler Grand Voyager, naar huis. Hij werd door de jury geprezen om zijn inventiviteit, zijn manier van omgaan met de opdrachten en zijn stevige vertrouwen in het eigen ondernemerschap. De zes ondernemers in de fi nale zetten in vier zakelijke uitdagingen hun creativiteit, netwerk en kennis in. Daarbij kregen ze de gelegenheid hun eigen bedrijf te promoten via een eigen weblog, in de challenges zelf en natuurlijk door te winnen. De laatste uitdaging was het maken van een eigen versie van het `Even Apeldoorn Bellen'-filmpje in opdracht van Centraal Beheer Achmea.

Zibb.nl liet ieder wedstrijdonderdeel sponsoren en begeleiden door één van de sponsoren: Exact, Rabobank, T-Mobile en Centraal Beheer Achmea en Chrysler. Zij kregen de ruimte voor productplacement via sponsorpagina's, specifi c bannering en een mediapakket.
De sponsoren waren vooral enthousiast over de manier waarop de doelgroep werd aangesproken en de mogelijkheid interactief met de bezoekers van www.businesschallenge.nl om te gaan. Imagebuilding, datamining en product- placement werden tijdens het gesponsorde wedstrijdonderdeel ondersteund met sponsorpagina's, dualbranded nieuwsbrieven en gecombineerde media-inzet. Bezoekers van de site konden in hun eigen mini-challenge mooie prijzen winnen en kwamen geregeld terug op de weblog en in response op nieuwsbrieven. Initiatiefnemer Zibb.nl is de grootste ondernemerssite van Nederland (www.zibb.nl, 5 miljoen pageviews per maand, 75.000 unieke bezoekers ). Zibb staat voor Zakelijk Internet in Branche en Bedrijf. Werving voor de nieuwe Zibb.nl Business Challenge staat op het punt los te barsten. In het najaar is de wedstrijd terug met nieuwe challenges, nieuwe sponsoren en nieuwe potentiële winnaars!

Meer weten over het concept, de wedstrijdonderdelen, de deelnemers en de sponsoren?

Kijk op www.businesschallenge.nl

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
Susanne van Dijk
Communicatie Zibb.nl Business Challenge
(06) 52 66 55 88
info@businesschalllenge.nl


---- --