Welkom in de Matrix met de Traxon Technologies' 64 pixel panelen


BARENDRECHT, 20070308 -- Traxon Technologies' nieuwste productlijn van 64 pixel panelen omvat drie verschillende panels met elk 64 individueel adresseerbare pixels, waarmee videobeelden, complexe grafische animaties alsmede scrollende teksten kunnen worden weergegeven. Deze functionaliteiten plaatsen de 64 pixel panelen midden tussen enerzijds LED videoschermen en anderzijds LED armaturen met meer reguliere verlichtingseffecten.

Traxon Technologies' Tile 64 pixel Matrix panel meet 50 x 50 cm., met de 64 pixel gelijkmatig verdeeld over dit oppervlak, omvat door een zwart armatuur en afgedekt met een witte cover. Het "zusje" van dit panel is de Tile 64 pixel Wash, die op basis van hetzelfde armatuur maar door de toepassing van een andere cover zorgt voor een naadloos "fusion" effect . Iedere individueel adresseerbare pixel bevat RGB LEDs. De 64 pixel panelen kunnen met elkaar worden verbonden en kunnen zodoende een wand van bijna willekeurige afmetingen vormen, aangestuurd door middel van de DMX control systemen van Traxon Technologies.

Traxon Technologies' meest innovatieve paneel is het Mirror 64 pixel Wash paneel, die de flexibiliteit en functionaliteit van de Tile 64 pixel panelen combineert met een spiegel cover van hoge kwaliteit . In de "uitgeschakelde" modus fungeert dit paneel als een hoge kwaliteit spiegel, en zodra het paneel wordt aangezet, transformeert de spiegel in een zeer opvallende lichtbron.

De 64 pixel panelen zijn ideaal voor diverse toepassingen, en worden reeds wereldwijd gebruikt in onder andere clubs, restaurants, winkelcentra en op beurzen.