Talpa Nederland


---

Laren, 19 februari 2007

OOK BEAU, XANDER EN EDSILIA ZINGEN MEE IN 'JUST THE TWO OF US'

Er zijn weer enkele namen toegevoegd aan het deelnemersveld van Just the Two of Us, het muzikale spektakel dat vanaf 11 maart is te zien op Tien. Beau van Erven Dorens - groot bewonderaar van Ramses Shaffy - gaat zingen of zijn leven er van afhangt. Hij weet nog niet met wie hij een koppel gaat vormen, maar dat zou zomaar met Ruth Jacott of Edsilia Rombley kunnen zijn.

Vorige week maakte Tien al bekend dat ook Edwin Evers, Sonja Silva en Rick Brandsteder vol enthousiasme van de partij zijn. Ook Berget Lewis, Thomas Berge en Monique Klemann zegden hun medewerking reeds toe. De presentatie is in handen van Linda de Mol en Gordon.

Tien
Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.



Talpa Nederland