Talpa Nederland


Laren, 23 februari 2007

Nog 1 plek te vergeven

DEELNEMERSVELD 'JUST THE TWO OF US' NAGENOEG COMPLEET

De zangers van Just the Two of Us zijn er helemaal klaar voor. Monique Smit (inderdaad de zus van Jan), Mark van Eeuwen (GTST), Jan Joost van Gangelen, Nurlaila Karim en Syb van der Ploeg maken het deelnemersveld bijna compleet. Er is nog slechts 1 plaats te vergeven, binnenkort wordt bekend gemaakt wie dat zal zijn. Just the Two of Us is te zien vanaf zondag 11 maart om 20.30 uur op Tien, en wordt gepresenteerd door Linda de Mol en Gordon.

De volgende acht nachtegalen in spé staan reeds te trappelen om te beginnen: Beau van Erven Dorens, Edwin Evers, Jan Joost van Gangelen, Sonja Silva, Rick Brandsteder, Mark van Eeuwen, Monique Smit, en Peggy-Jane de Schepper.

Zij weten nog niet met wie ze een koppel zullen gaan vormen, maar in ieder geval is dat met één van de volgende negen kopstukken uit de Nederlandse muziekwereld: Ruth Jacott, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley, Monique Klemann, Berget Lewis, Syb van der Ploeg, Thomas Berge, Nurlaila Karim of René van Kooten.

Programmadirecteur van Talpa TV, Remko van Westerloo is trots op de deelnemers: "Deze kanjers vormen een prachtige combinatie van gepassioneerde beginnelingen en professionele toppers. Just the Two of Us wordt een muzikaal spektakel waarbij velen echt verrassend voor de dag zullen komen. We kijken bij Tien nu al uit naar hun duetten. Aan het enthousiasme en het plezier zal het zeker niet liggen, dus dat belooft een hoop moois."

Tien
Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.

Talpa Nederland