Gemeente Beuningen


Speeltuinen in De Hoeven en De Heuve
Een aantal speeltuinen in de Beuningse wijken de Hoeven en de Heuve wordt de komende maanden opgeknapt.

Vanaf maandag 12 maart gaat de aannemer aan de slag om de speeltuinen opnieuw in te richten en als alles volgens planning verloopt zijn de speeltuinen medio mei weer bespeelbaar. Vorige week is de start gemaakt met het opruimen van oude speeltoestellen, banken en prullenbakken in de speeltuinen.

Aanpassingen
Vorig jaar zijn tijdens verschillende inloopmiddagen de ontwerpen gepresenteerd aan de bewoners van de Hoeven en de Heuve. We hebben veel reacties ontvangen op de gepresenteerde ontwerpen. Deze reacties zijn zo goed mogelijk in de definitieve ontwerpen verwerkt. Hieronder kunt u zien wat er in de speeltuinen wordt aangepast.

De Hoeven
Hagerspas: wordt een informele speelplek
Schaarweide: doelgroep 0-12 jaar, vervanging van enkele speeltoestellen
Kreekpark: doelgroep 7-18 jaar, plaatsen nieuwe speeltoestellen Akkersleep: doelgroep vanaf 12 jaar, plaatsing mini-goals

De Heuve
Augustuslaan: doelgroep 0-8 jaar, vervanging speeltoestellen en deel van de beplanting
Antoniuslaan (plein): wordt een informele speelplek Antoniuslaan (veld): doelgroep 0-12 jaar, plaatsen van nieuwe speeltoestellen
Galbasingel: wordt een informele speelplek
Constantiuslaan: doelgroep 0-12 jaar, plaatsen nieuwe toestellen

Als u meer wilt weten over bijvoorbeeld de inrichting of de voortgang van het werk, dan kunt u contact opnemen met dhr. M. Vissers, tel. 024-6780800.