Otis Elevator Company streeft groei in Vietnam na

12.03.2007 / 12:03 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Otis elevator company

Otis elevator company

Otis Elevator Company streeft groei in Vietnam na

FARMINGTON, Connecticut, March 12 /PRNewswire/ --

De manager van het grootste liftbedrijf ter wereld vergaderde vorige week met regeringsambtenaren en klanten in Ho Chi Minhstad om de marktkansen te verkennen en de inzet van Otis om zijn activiteiten in Vietnam uit te breiden te bevestigen. Otis Elevator Company maakt deel uit van United Technologies Corp. (NYSE: UTX)

"Vietnam is één van de meest veelbelovende markten wat groei betreft. Als oudste en grootste liftbedrijf ter wereld bezit Otis het wereldwijde netwerk van kennis en ervaring om de groeiende vraag van deze markt te vervullen," zei Otis manager Ari Bousbib. "Ik bevestig met plezier dat Otis Elevator Company zich wil inzetten zijn personeel uit te breiden en op te leiden, om natuurlijke bronnen met 'groene' producten te behouden en als goede buren deel te nemen aan de plaatselijke gemeenschappen in Vietnam."

Tijdens de reis, die een week duurde, vergaderden Bousbib en zijn management team met Le Hoang Quan, voorzitter van the People's Committee of Ho Chi Minh City, om ideeën te bespreken over de groei van Vietnam, de economische planning van de regering en de inzet van Otis in Vietnam. Het management team van Otis ontmoette ook klanten, plaatselijke zakenleiders van multinationale bedrijven en personeel van Otis en bezocht ook installaties en werkplaatsen van Otis.

In 1929 installeerde Otis voor het eerst een lift in Vietnam in het presidentieel paleis in Hanoi en de eerste loopband in het land werd in 2006 geïnstalleerd in de Big C Thang Long supermarkt in Hanoi. Eerder deze maand werden vier paradepaardjes Gen2 (R) liften zonder machinekamer van Otis geïnstalleerd in de Phu My Hung residentiële toren in Ho Chi Minhstad. De Gen2 lift heeft geen machinekamer en bespaart plaats omdat er geen machinekamer nodig is op het dak, wat klanten meer flexibiliteit biedt in de bouwontwerpfase. Door de gepatenteerde aandrijvingstechnologie met een platte riem zorgt de Gen2-collectie voor een stillere, vlottere rit dan traditionele liften. Het Gen2-systeem is tevens milieuvriendelijk en doeltreffend in energiegebruik. De bedekte staalkabels en versnellingsloze machine moeten niet gesmeerd worden en de versnellingsloze, permanent-magnetische machine gebruikt maar de helft aan energie in vergelijking met traditionele machines met versnelling.

Otis Elevator Company is 's werelds grootste producent en onderhouder van mensverplaatsende producten, inclusief liften, roltrappen en loopbanden. De hoofdzetel bevindt zich in Farmington, Connecticut. Otis heeft 61.000 mensen in dienst, biedt producten en diensten aan in meer dan 200 landen en gebieden en onderhoudt wereldwijd 1,5 miljoen liften en roltrappen. United Technologies Corp., gevestigd in Hartford, Connecticut, is een gevarieerd bedrijf dat high technology producten en diensten levert aan de bouw- en ruimtevaartindustrie.

Website: www.otis.com

Contact:

Tizz Weber, Communicatiemanager bij Otis Elevator Company, +1-860-676-6127, of Tizz.Weber@Otis.com