Ingezonden persbericht


Softwarebedrijf Scense benoemt Arie Joosse tot Pre Sales Manager

Versnelde uitbreiding van succesvolle activiteiten in de Benelux en daarbuiten

Rotterdam 2007 - Het Nederlandse softwarebedrijf Scense BV, ontwikkelaar van software voor Dynamic Session Control, heeft Arie Joosse benoemd tot Pre Sales Manager. Scense heeft deze nieuwe functie gecreëerd om zijn succesvolle activiteiten in de Benelux én daarbuiten verder uit te breiden. In zijn functie als Pre Sales Manager gaat Joosse helpen het verkoopkanaal uit te bouwen en een partnernetwerk op te zetten en ondersteunen. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor leden van het verkoopteam die technische vragen hebben.

Joosse werkte eerder ongeveer vijf jaar bij Altiris, een belangrijke partner van Scense waarmee het bedrijf nauw samenwerkt. Ook hier hield hij zich bezig met pre sales en zorgde hij samen met de commercieel manager voor uitbreiding van de activiteiten in de Benelux. Door de komst van Joosse bij Scense krijgt de samenwerking met Altiris een belangrijke impuls. Vóór Joosse bij Altiris in dienst trad, was hij werkzaam bij ICL als consultant voor Microsoft Windows 2000. Hij begon zijn loopbaan bij Triple P, waar hij zich richtte op consultancy en trainingen. Bij zijn laatste werkgever, Databalk, was Joosse actief op het vlak van pre sales en projecten.

"Ik zie het als een mooie uitdaging om juist nu bij Scense te starten", zegt Joosse. "Het bedrijf staat aan de vooravond van een enorme groei in Nederland, maar ook daarbuiten. Steeds meer bedrijven kiezen immers voor virtualisatie van software, iets waarbij Scense ze uitstekend van dienst kan zijn. De inhoudelijke en organisatorische kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij Altiris, een belangrijke partner van Scense op virtualisatiegebied, komen in mijn nieuwe functie uitstekend van pas."

Scense
Scense ontwikkelt software voor het dynamisch beheren van gebruikerssessies, waarbij altijd gedacht wordt in oplossingen vanuit de gebruiker. Een onderdeel hiervan is de ondersteuning van applicatievirtualisatie door Altiris. Scense heeft ruime ervaring in de ontwikkeling en verkoop van gebruikersgebaseerde desktopbeheersoftware. Scense-oplossingen bieden IT-afdelingen de mogelijkheid desktop-, notebook en thin-clientomgevingen eenvoudig, efficiënt en kosteneffectief te beheren. Scense 4.0 is een oplossing voor real-time applicatie-inzet, sessiebeheer en gebruikersondersteuning.