Verzamelberichten maandag

's-Hertogenbosch, 12-03-2007

Politie houdt man aan na bedreiging

Boxtel Zondagavond is in zijn woning in Boxtel een 29-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 30-jarige buurtbewoonster te hebben bedreigd en haar brievenbus en voordeur te hebben beklad. De verdachte verkeerde kennelijk onder invloed van alcohol en is ingesloten in het politiebureau.

Aangehouden na plegen vernielingen

Beers Zondagavond kreeg de politie de melding van oplettende buurtbewoners dat er in de Molenstraat vernielingen werden gepleegd aan een bord wat buiten bij een bedrijf stond. Een 45-jarige buurtbewoner ging naar buiten en zag dat enkele jongemannen het bord vernielden. Hij wist een 18-jarige verdachte uit Beers vast te houden en over te dragen aan de inmiddels gearriveerde politie. De verdachte is voor verhoor ingesloten in het politiebureau.

Motorrijder rijdt door na aanrijding

Drunen Zondagmiddag rond 14.30u is een 56-jarige vrouw uit Drunen gewond geraakt bij een verkeersongeval. De vrouw liep samen met haar man op de Kooiweg toen zij plotseling van achteren werd geraakt door een motorrijder. De man op de crossmotor is doorgereden in de richting van Vlijmen zonder zich om de toestand van de vrouw te bekommeren en zijn identiteit kenbaar te maken. Het slachtoffer heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen aan een verwonding aan haar arm. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de identiteit van de motorrijder en verzoekt eventuele getuigen zich te melden.

Politie onderzoekt brandstichting

Schijndel Zondagavond rond 21.30u brak er brand uit in een tuinhuisje bij een woning aan De Cock van Neerijnenstraat. De brandweer heeft de brand kunnen blussen. De brandweer en politie vermoeden dat er sprake is van brandstichting. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Politie neemt harddrugs in beslag

Oss In de nacht van zondag op maandag is op de Graafsebaan een 31-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. Na controle door de politie bleek de automobilist een hoeveelheid vermoedelijk cocaïne bij zich te hebben. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De harddrugs zijn inbeslaggenomen.