Gemeente Sluis

Commissaris van de Koningin in Zeeland op 12 maart 2007

PERSBERICHT - 11 maart 2007

KENNISMAKINGSBEZOEK COMMISSARIS VAN DE KONINGIN IN ZEELAND OP 12 MAART 2007

Op maandag 12 maart brengt mevrouw drs. K.M.H. Peijs, Commissaris van de Koningin in Zeeland een kennismakingsbezoek aan de gemeente Sluis. Het bezoek van de Commissaris vangt aan om 14.30 uur en eindigt om 18.30 uur.

Het programma ziet er als volgt uit :
Om 14.30 uur wordt de Commissaris van de Koningin ontvangen in het Belfort te Sluis waar een kennismakingsgesprek met het college van Burgemeester en Wethouders plaatsvindt.
De gespreksonderwerpen zullen van algemeen informatieve aard zijn. Aan de orde komen onder andere enkele speerpunten uit het gemeentelijk beleid, de grensoverschrijdende samenwerking en de lopende projecten, waar onder Waterdunen, Cadzand-Bad en Breskens.

Om 15.30 uur bezoekt het gezelschap de winkel en het atelier van Dagverblijf de Schelp, aan het Raadhuisplein te Oostburg.

Aansluitend, omstreeks 16.00 uur staat een rondleiding door de gemeente op het programma. Bezocht worden onder andere het Spuiplein in Breskens, Cadzand-Bad en het uitkijkpunt nabij de Restaurant de Koksmuts te Retranchement. Tijdens de rit zullen de betreffende portefeuillehouders uitleg geven over de streek.

Van 17.30 tot 18.30 uur is er in Golfclub de Brugse Vaert in Oostburg een ontmoeting met vertegenwoordigers van verschillende groepen binnen de gemeente. Hierbij kunnen de aanwezigen kort iets vertellen over het bedrijf, organisatie c.q. instantie die zij vertegenwoordigen. Er zijn vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de zorg- en welzijnssector en de landbouw uitgenodigd.