RICOH


Multifunctionaliteit op desktopformaat

Amersfoort, maart 2007 - Met de introductie van de Aficio(TM)SP 1000SF en Aficio(TM)SP 1000S, twee compacte alles-in-één apparaten voor kleine kantoren, versterkt Ricoh Nederland haar positie in het marktsegment laagvolume.

De Aficio(TM)SP 1000SF en Aficio(TM)SP 1000S bieden standaard A4 printen en kopiëren, en beschikken over een kleurenscanfunctie. Met de bijgeleverde PaperPort® 9.0 software van ScanSoft® kunnen ingescande documenten worden bewerkt. Beide modellen bieden het gemak van `plug and play' en hebben een uitvoer van 16ppm met een professionele kwaliteit van 600 dpi. De handige USB-interface, aan de voorkant van het apparaat, maakt direct printen of scannen vanaf een USB stick mogelijk.

De Aficio(TM)SP 1000SF is uitgerust met een G3 fax (berichtverzending binnen 4,5 seconden) en dankzij het uitgebreide geheugen blijft de Aficio(TM)SP 1000SF faxen ontvangen en opslaan als het papier in het apparaat op is. Door de meegeleverde Companion Suite Pro software is het ook mogelijk faxen vanaf de PC te verzenden en te ontvangen. Door hun kleine formaat zijn de Aficio(TM)SP 1000S en Aficio(TM)SP 1000SF ideaal voor gebruikers die een beperkte ruimte hebben en op zoek zijn naar een desktop multifunctional.

De Aficio(TM)SP 1000SF en Aficio(TM)SP 1000S zijn de laatste toevoegingen aan Ricoh's uitgebreide reeks van digitale kantoorapparatuur. Ricoh produceert momenteel één van de meest uitgebreide portfolio's van printers, kopieerapparaten, scanners, faxen, multifunctionals en software solutions.


| Privacyverklaring | Terms & conditions | Copyright 1997 - 2007 Ricoh Nederland B.V.