Ingezonden persbericht


Persbericht

Simac Datacollect introduceert LiquidOffice Mobile for BlackBerry(TM) Overal en altijd overzicht en goedkeuring dankzij eerste mobiele BPM-oplossing

Ede, 12 maart 2007 - Simac Datacollect, de in Ede gevestigde specialist op het gebied van documenten en documentstromen, zal in Nederland LiquidOffice Mobile for BlackBerry(TM) Smartphones van Cardiff in het leveringsprogramma opnemen. Dankzij deze nieuwe intelligente documentoplossing is het mogelijk dat beslissers overal op een veilige manier toegang hebben tot centrale bedrijfsprocessen. Deze zijn dan te controleren, te volgen en te herzien of digitaal te tekenen en goed te keuren. Het is de eerste en op dit moment enige mobiele oplossing die real time toegang biedt tot (snel veranderende) bedrijfsinformatie.

Tegenwoordig moeten mobiele (staf)medewerkers snel kunnen beslissen op basis van goede informatie. Daardoor kunnen productiviteitsniveaus worden verhoogd en de zeer belangrijke bedrijfsprocessen blijven actueel. Als er geen toegang is tot kritieke proceselementen, waardoor goedkeuring niet kan plaatsvinden, kan dat tot vertragingen in de processen leiden en de productiviteit van anderen beperken. Het mobiele platform van Cardiff LiquidOffice zorgt ervoor dat mensen die toegang wel kunnen hebben en bedrijfsprocessen en gegevens real time kunnen beïnvloeden door gebruik te maken van de unieke 'push' architectuur van Blackberry Smartphones. Het product zorgt ook voor veilige digitale handtekeningen waardoor aan alle wettelijke eisen wordt voldaan.

"De producten van Cardiff worden door ons regelmatig geleverd en geïmplementeerd; met name Teleform", stelt Peter Bouwmans, directeur van Simac Datacollect. "Ook Cardiff's LiquidOffice is bij een aantal klanten in gebruik. De extra mogelijkheden die deze mobiele uitbreiding van LiquidOffice biedt, kunnen vooral in service-omgevingen tot hun recht komen."

LiquidOffice Mobile maakt deel uit van de Cardiff Intelligent Document suite die alle aspecten van zowel op papier gebaseerde als web-gebaseerde documentgerichte bedrijfsprocessen automatiseert. Cardiff is een divisie van Autonomy Corporation plc.

Simac Datacollect, Ampèrestraat 36, 6716 BN Ede.
Telefoon: 0318-649699. Website: www.datacollect.nl .

Over Simac Datacollect
Simac Datacollect, onderdeel van het aan de Euronext genoteerde Simac Techniek NV, is gespecialiseerd in het automatiseren van documenten en documentstromen (documenten in de breedste zin van het woord). Aan de ene kant betreft dat de traditionele insteek: door middel van scannen het papieren document omzetten naar digitale informatie. Aan de andere kant zijn we in staat om bestaande papieren formulieren en documenten beschikbaar te maken via een web browser en/of portal zodat er geen papier meer aan te pas komt. Het dienstenaanbod varieert van relatief eenvoudige standaardoplossingen tot en met complexe maatwerkoplossingen. Simac Techniek NV, sinds 1986 genoteerd aan de beurs in Amsterdam, is als technologiebedrijf actief in de Benelux en Midden-Europa. De kernactiviteiten zijn systeemintegratie, dienstverlening en ontwikkeling met betrekking tot ICT-infrastructuren, ICT-applicaties en industriële elektronica & automatisering. Het aantal medewerkers binnen de kernactiviteiten bedraagt ruim 800.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: jakob@influx-pr.com. (Ref.: PB0307)