Ingezonden persbericht


Persbericht

13 maart 2007

businessCom wordt Advanced Partner Ericsson

Distributeur krijgt unieke status in Nederland

businessCom, dedicated distributeur van Ericsson en leverancier van gespecialiseerde telecom-oplossingen, heeft per 1 maart een hogere status binnen het Ericsson-netwerk. Het bedrijf uit Made promoveert van Authorised Sales Partner naar Advanced Sales en Service Partner. De status van businessCom is herbepaald na een uitvoerige auditronde door een Zweedse delegatie van Ericsson eind 2006.

Volgens Marco Maas, Sales Director van businessCom, is dit een mooie stap op de ladder. "Als Advanced Partner kunnen we de volledige service uitvoeren voor alle Ericsson-producten die we leveren. We deden er al een aantal zelf, maar vanaf nu kunnen we dit dus over de gehele breedte oppakken. Zo starten we vanaf 1 maart met het servicen van het BusinessPhone platform." Voorheen deed businessCom de service voor dit product in samenwerking met MER ICT Groep.

De nieuwe status betekent een waardering vanuit Ericsson voor het werk dat businessCom in de afgelopen tijd heeft verzet. "businessCom levert al jaren producten en diensten van Ericsson op coöperatieve wijze, zowel naar de resellers als naar Ericsson. Onze betrokkenheid en kennis van zaken worden nu herkenbaar in de status van Advanced Partner," aldus Marco Maas.

Vanaf 1 maart kunnen resellers voor al hun Ericsson-zaken bij businessCom terecht. Het bedrijf biedt hulp bij vragen op het gebied van pre-sales, sales, techniek, DOA (Debt On Arrival), garantie en reparatie.

Ga voor meer informatie over businessCom naar www.businesscom.nl

(236 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over businessCom
businessCom is Advanced Sales en Service Partner van Ericsson en leverancier van gespecialiseerde telecom-oplossingen voor onder andere de gezondheidszorg, callcentra, vakantieparken en hotels. Sinds de oprichting in 2002 wil businessCom zich onderscheiden door visie, kennis, ondersteuning en een innovatief productaanbod. De dienstverlening richting resellers en partners staat daarbij altijd centraal. Ga voor meer informatie naar www.businesscom.nl

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met René van den Nieuwenhof van LEWIS: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: renevdn@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com