Ingezonden persbericht


Samenvatting persbericht

Referentie: DC07-119

Amsterdam, 13 maart 2007

Stapsgewijze en overzichtelijke overgang naar ip-telefonie mogelijk met bt onevoice

Nieuwe BT-dienst bekroond met Business Development Strategy Leadership Award

BT kondigt een nieuwe oplossing aan: BT Onevoice Global VPN. Deze dienst maakt een stapsgewijze, beheersbare en overzichtelijke implementatie van IP-telefonie mogelijk. BT Onevoice Global VPN biedt klanten één leverancier, één aanspreekpunt en één factuur voor beide telefoonsystemen. Bedrijven kunnen bovendien hun eigen migratietempo aanhouden en het bestaande telefoonsysteem handhaven zo lang dat nodig of gewenst is. Hiermee voorkomt BT Onevoice de technische, financiële en organisatorische problemen die met dergelijke implementaties gepaard kunnen gaan.

Organisaties die kiezen voor IP-telefonie voeren deze technologie vaak stapsgewijs of op een beperkt aantal locaties in, om investeringen in de hand te houden. Het traditionele telefoonnetwerk en de IP-infrastructuur moeten daardoor gecombineerd functioneren. Dit kan leiden tot technische problemen en tot overlast in de vorm van meer leveranciers, contracten en facturen.

BT Onevoice Global VPN is wereldwijd beschikbaar. Het biedt verbindingen in 54 landen en verschaft directe toegang tot ruim 240 vaste, mobiele en satellietgebaseerde bestemmingen. Ook omvat de dienst eenvoudige toegang tot BT's audioconferencing-dienst. Later dit jaar voegt BT mogelijkheden toe voor voordelig internationaal mobiel bellen. Industrieanalist Frost & Sullivan heeft BT Onevoice Global bekroond met een Business Development Strategy Leadership Award.

Het gehele, Engelse persbericht vindt u op:
http://www.btplc.com/News/Articles/Showarticle.cfm?ArticleID=c946b034-4f37-4d4f-8134-fcb2c64d5f9a

OVER BT
BT is een van 's werelds grootste leveranciers van communicatieoplossingen en -diensten en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de levering van IT- en netwerkdiensten, lokale, landelijke en internationale telecommunicatiediensten en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van breedband en internet. BT is actief met vier divisies: BT Global Services, Openreach, BT Retail en BT Wholesale.

In het boekjaar 2005-'06 (einde 31 maart 2006) behaalde BT Group een omzet van 19.514 miljoen pond. De winst voor belastingen bedroeg 2.040 miljoen pond. British Telecommunications plc (BT) is de dochteronderneming van BT Group waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group plc zijn verzameld. BT Group plc kent een notering aan de effectenbeurzen van Londen en New York.

Bezoek

Ingezonden persbericht