Ingezonden persbericht


Persbericht

Seminar Holland House:
"Verbeterde zakelijke communicatie begint bij goed output management!"

Brakel, 29 januari 2007 - Output management specialist Holland House, onderdeel van ICT-dienstverlener Solipsis, organiseert op 13 maart aanstaande een seminar onder de titel "Verbeterde zakelijke communicatie begint bij goed output management!". Aan de hand van realistische voorbeelden wordt getoond wat output management in de alledaagse praktijk voor een onderneming kan betekenen. Sprekers zijn onder andere Hans Aaldering van Hewlett-Packard en Bart Beeren van Bank Mendes Gans n.v. (onderdeel van de ING Groep).

Een output management oplossing maakt het mogelijk om zakelijke communicatie professioneel aan te pakken en optimaal te beheren. Bijvoorbeeld door gepersonaliseerde marketinguitingen te introduceren en/of tijdige aflevering van bedrijfskritische documenten te garanderen. Als output management leverancier heeft Holland House in de afgelopen tweeëntwintig jaar ruime ervaring opgedaan bij meer dan 500 nationale en internationale organisaties. Het bedrijf kan de toegevoegde waarde van een output management systeem dan ook toelichten aan de hand van vele praktijkvoorbeelden.

De tijdens het seminar getoonde softwaresystemen zijn beschikbaar voor een breed scala aan hardware servers. De software Unispool van Holland House laat zich bijvoorbeeld goed combineren met het HP Integrity platform. De heer Hans Aaldering van Hewlett-Packard zal in zijn presentatie niet alleen de kracht van dat platform uitleggen, maar ook aangeven hoe het een solide output management systeem kan faciliteren. De heer Bart Beeren zal meer vertellen over de rol en toegevoegde waarde van output management binnen Bank Mendes Gans n.v.. Andere sprekers zijn Berend Hofman, Sales & Partner manager bij Holland House en Maarten Kuipers, Pre- Sales consultant bij Holland House.

Agenda-informatie
Seminar Output Management (inclusief lunch) Datum: 13 maart 2007
Locatie: Huis Brakel te Brakel (omgeving Zaltbommel) Tijd: 12:00 - 17:00 uur
Aanmelden: www.hollandhouse.com Meer informatie: www.hollandhouse.com

Over Holland House
Holland House, marktleider op het gebied van open print/outputmanagement systemen, maakt sinds januari 2006 onderdeel uit van ICT-dienstverlener Solipsis (www.solipsis.nl) Het hoofdkantoor van Holland House is gevestigd in Brakel. Het voornaamste product van Holland House is UNISPOOL, een zeer flexibel print/outputmanagement systeem, bedoeld voor multi-platform netwerkomgevingen van organisaties, waar outputmanagement een kritieke factor voor de bedrijfsvoering is. De software wordt op de markt gebracht via een omvangrijk internationaal distributienetwerk. UNISPOOL wordt gebruikt bij gerenommeerde, wereldwijd opererende organisaties, zoals Man Nutzfahrzeuge, Rowenta Werke, STMicroelectronics, Zuiveringsschap Hollandse Eilanden en Waarden, Fraser Paper en L'Air Liquide. Voor meer informatie www.hollandhouse.com


---