Ingezonden persbericht


Uitbreiding Orange ADSL-dekking tot hele land brengt hoognodige concurrentie

Orange Breedband neemt beperkt internetaanbod in de regio op de korrel

Den Haag, 13 maart 2007 - Huishoudens buiten de Randstad en grotere steden van Nederland hebben vaak maar heel beperkt keuze uit internetaanbieders. Veelal betreft het slechts KPN en het lokale kabelbedrijf. Orange Breedband wil hierin met de uitbreiding van het dekkingsgebied van haar ADSL-netwerk tot héél Nederland verandering brengen. De komst van Orange betekent voor consumenten in alle regio's van het land méér concurrentie in het aanbod en dus ook méér keuze in prijs en kwaliteit.

'In totaal gaat het om zo'n 3,3 miljoen huishoudens in regio's waar te weinig keuze uit internetproviders bestaat en die in feite onderbedeeld zijn,' stelt Paul Lempers van Orange Breedband. 'Volgens ons betalen die internetgebruikers nu te veel of krijgen ze te weinig kwaliteit. En soms een combinatie van beide. Met de introductie van Orange ADSL Family willen wij ons internetproduct met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding van het Zuidwesten tot het Hoge Noorden beschikbaar maken.'

In januari 2007 werd Orange ADSL Family opnieuw door de Consumentengids uitgeroepen tot Beste Koop in het segment 8 Mbit/s en sneller. Lempers: 'Ook consumenten in de onderbedeelde regio's van Nederland hoeven géén twijfel meer te hebben dat ze goed zitten.'

Voordelig en snel internetten
Met Orange ADSL Family kunnen abonnees voordelig en snel internetten. Van surfen en downloaden tot foto's uitwisselen en online gaming. De prijsstelling van ¤ 23,95 per maand maakt Orange ADSL Family aantrekkelijk voor mensen die veel online zijn en onbeperkt van het internet gebruik willen maken. Het handige daarbij is dat meerdere familieleden tegelijkertijd online kunnen zijn. De snelheid van Orange ADSL Family is afhankelijk van het huisadres. De snelheid kan variëren van 4 Mbit/s tot 20 Mbit/s. Op http://www.orange.nl/geentwijfel is eenvoudig na te gaan welke snelheid Orange ADSL Family op een huisadres biedt. Vervolgens is overstappen naar Orange ADSL Family eenvoudig. Voor degenen die al een ADSL-abonnement hebben, zet Orange de verbinding gratis om naar het Orange abonnement. Het enige dat de nieuwe abonnee hoeft te doen, is op aangeven van Orange het huidige abonnement op te zeggen.

Oók telefonie
Voor ¤ 1,00 in de maand extra kunnen Orange ADSL Family abonnees met Orange Telefonie Basis voor 2,5 eurocent per minuut bellen naar alle vaste nummers in Nederland (uitgezonderd betaalde servicenummers). In het weekend en 's nachts bellen zij zelfs voor 0 cent per minuut. Het starttarief voor elk gesprek bedraagt 4 cent per gesprek. Abonnees hebben hiervoor geen vast telefoonabonnement meer nodig en kunnen hun vaste telefoonnummer zelfs meenemen. Orange ADSL Family en alle andere producten van Orange kunnen worden besteld via het gratis telefoonnummer 0800 92 62 366, www.orange.nl/geentwijfel of in een van de 63 Orange shops.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L
Daniëlle Tamis
Tel: +31 70 354 90 00
E-mail: orange@hvdm.nl