TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 13-03-2007

Televisie
TROS TRIVIANT
Uitzending woensdag 14 maart
Nederland 2 - 20.50 uur

Hoofdredacteuren versus columnisten in
TROS TRIVIANT?

Woensdag 14 maart zijn niet de primeurs en oplages het belangrijkste, maar de parate kennis. Die dag spelen namelijk adjunct-hoofdredacteur Eric Smit (Quote) & hoofdredacteur Erik Noomen (FHM) TROS TRIVIANT tegen columnisten Ebru Umar & Jochem Geerdink.

Wekelijks nemen in TROS TRIVIANT twee bekende duo's het tegen elkaar op onder leiding van presentator en quizmaster Jack van Gelder. Kandidaten krijgen een mix van kennisvragen voorgeschoteld in de typische TROS TRIVIANT categorieën: muziek, sport, algemeen, natuur & wetenschap, politiek en cultuur. Vragen worden ingeleid door leuke en bijzondere filmpjes. Doel van het spel is om als duo in de eerste ronde de hoogste score te halen om in de finale te komen en daar vervolgens tegen elkaar te strijden om eeuwige roem. Dat alles in een combinatie van kennis en geluk.

Kandidaten in de volgende afleveringen zijn:

Woensdag 21 maart: 'Stop'sporters Marko Koers (hardlopen) & Jessica Gal (judo) tegen Marcel Wouda (zwemmen) & Miriam Oremans (tennis); Woensdag 28 maart: Spijkerhoek-acteurs Mary-Lou van Steenis & Michiel Kerbosch tegen Wilfred Klaver & Hymke de Vries; Woensdag 04 april: Culinaire mensen Caspar Burgi & Ilja Gort tegen Ben van Beurten & Bastiaan Doesburg.




TROS