Nieuwe Haagsche Rockband sensatie beleeft waanzinnig debuut


MAROEN: 14 maart live in de Sir Winston Music & Entertainment Club & Casino Rijswijk

RIJSWIJK (ZUID-HOLLAND), 20070307 -- SCHEVENINGEN - Den Haag is een nieuwe, rasechte Haagsche rockformatie rijker. MAROEN zal op woensdag 14 maart aanstaande in de Sir Winston Music & Entertainment Club in Rijswijk op grootse wijze zijn debuut album release party beleven. Het belooft een spectaculaire avond te worden met een volledig live-optreden.

De Haagsche Rockband MAROEN is opgericht in 2006 en maakt de muziek die ze zelf te gek vinden. Expressief, soms spijkerhard, agressief, dreigend en confronterend, soms zijdezacht, sfeervol en intiem. Sterke, herkenbare songs staan centraal waarbij het experiment niet uit de weg wordt gegaan. Alles is mogelijk. Mooie gitaarsounds en intense vocalen staan centraal. Er wordt gespeeld om de intentie van de song te behouden.

De eigen geschreven songs vloeien voort uit eerlijk en oprecht gevoelde emoties en een heuse klik tussen de bandleden. De band is te zien en te horen geweest bij RTV West en Twee Vandaag en speelde o.a. op Herfstpop en het Schollenpop festival. MAROEN is op het moment ook te beluisteren op SMASH FM

De line-up bestaat uit: Zang/Gitaar - Maroen Franse, Gitaar - Mitch de Vries, Drums - Kit Carrera en een bassist.

In het debuutjaar is er is hard gewerkt aan een repertoire van eigen songs en het opnemen van hun eerste promo EP. Momenteel is de band druk bezig in de studio met het opnemen van een volledig album en zal zoveel mogelijk gaan optreden in 2007, want daar gaat het uiteindelijk om: live spelen! De band is er klaar voor...en zal op 14 maart een voorproefje van zijn kunnen geven in Rijswijk!

TOEGANG IS GRATIS!

Meer info op: www.maroen.com





Maroen