Ingezonden persbericht


Portakabin onthult gloednieuwe Ultima Vision

Persuitnodiging

Portakabin onthult op 15 maart in Sliedrecht Europese primeur:

De stijlvolle ultima vision is een
nieuwe dimensie in modulaire bouw

Locatie: Leeghwaterstraat 85, Sliedrecht
Datum en tijdstip: 15 maart 2007 vanaf 11.00 uur

Sliedrecht, 28 februari 2007

Geachte redactie,

Portakabin Nederland heeft met de gloednieuwe Ultima Vision een primeur voor het Europese continent in huis. De eerste modules van dit elegante supermodel worden op donderdag 15 maart a.s. tijdens de Discovery Day onthuld door burgemeester M.C. Boevée van Sliedrecht samen met José Tiberghien, algemeen directeur Portakabin Europa.

De officiële handeling vindt plaats op het terrein van Portakabin B.V. aan de Leeghwaterstraat 85 en staat gepland tussen 11.00 en 11.30 uur. Graag nodig ik u, vertegenwoordigers van de media, uit bij deze ceremonie aanwezig te zijn om kennis te maken met dit nieuwe en unieke model.

Dit gloednieuwe gebouw, Ultima Vision, is over de gehele voorkant van elke module voorzien van wanden van dubbelglas. Daardoor ontstaat een stijlvol product met een elegante uitstraling, dat uniek is op de verhuurmarkt voor modulaire gebouwen. Met de introductie op 15 maart in Sliedrecht zet Ultima Vision voor het eerst voet op het vasteland van Europa. Kort geleden vond overigens in York, waar het hoofdkantoor van Portakabin is gevestigd, de eerste introductie plaats.

Behalve dat de beglaasde wanden voor een moderne, aantrekkelijke uitstraling aan binnen- en buitenkant zorgen, heeft de sterkere natuurlijke verlichting binnen in het gebouw een positief effect op motivatie en productiviteit. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat werknemers die naar buiten kunnen kijken zich gelukkiger voelen op hun werkplek dan collega's die dat privilege niet hebben.

Met Ultima Vision kunnen kleine tot zeer grote complexen worden samengesteld. Portakabin ziet een grote toekomst weggelegd voor dit topmodel. Met de introductie van de nieuwe module verzet Portakabin, Europees leider in de modulaire bouw, opnieuw de bakens en bewijst daarmee opnieuw de innoviteit en kwaliteit waar zij om bekend staat.

Nogmaals nodig ik u uit bij de onthulling aanwezig te zijn. U kunt desgewenst uw komst aanmelden op emailadres: robert.vonk@portakabin.nl van Robert Vonk, European Marketing Assistant van Portakabin B.V. Indien u verhinderd bent zullen wij u graag alle relevante informatie per e-mail of per post doen toekomen. Na de officiële onthulling is er gelegenheid om een lichte lunch te nuttigen.

Met vriendelijke groet,

Nick Griffin,

Algemeen Directeur
Portakabin B.V.

---- --