Nederlandse Tafeltennisbond


Schrijf je snel in voor de EK Veteranen 2007!

15-03-2007
Laatste week om met korting in te schrijven voor de EK Tafeltennis Veteranen 2007.

Tot 20 maart kunnen Nederlandse tafeltennissers nog gebruik maken van de kortingsactie om in te schrijven voor de EK Tafeltennis voor Veteranen 2007. Deze worden van maandag 25 tot en met zaterdag 30 juni gehouden in Ahoy te Rotterdam. Het inschrijfgeld voor NTTB-leden bedraagt tot die tijd EUR 95. Daarna bedraagt het inschrijfgeld EUR 150, zoals dit nu ook al geldt voor de buitenlandse deelnemers die zich nog aanmelden. En als u zich voor 20 maart 2007 aanmeldt, krijgt u ook nog eens een exclusief EK Veteranen oranje wedstrijdshirt cadeau.

Inmiddels hebben zich al 2000 deelnemers gemeld uit 35 Europese landen om aan het toernooi deel te nemen. Onder hen 150 Nederlandse tafeltennissers, vanuit de NTTB en enkele bedrijfsbonden. De organisatie streeft naar 400-500 Nederlandse deelnemers.

Veel vragen en opmerkingen zijn er bij de organisatie binnengekomen van Nederlandse tafeltennissers over dit evenement, onder andere over de hoogte van de kosten en de duur van het evenement.

Voor het bedrag van EUR 95 kunt u deelnemen aan een uniek 2-jaarlijks evenement, dat waarschijnlijk de komende jaren niet meer in Nederland wordt gehouden. Het zijn de officiële kampioenschappen, waarvoor alle Europese tafeltennissers vanaf 40 jaar in hun eigen leeftijdsklassen strijden om de Europese titels. Voor uw inschrijfgeld kunt u deelnemen aan zowel het enkelspel als het dubbelspel. U speelt in poules van 4, dus minimaal 3 wedstrijden in zowel enkelspel als dubbelspel. Iedereen gaat vervolgens door naar het hoofdtoernooi of het verliezerstoernooi. Daar wordt KO-systeem gespeeld. Verspreid over meerdere dagen speelt u dus minimaal 8 wedstrijden, of zoveel meer als u wedstrijden wint in het KO-systeem. In tegenstelling tot de "normale" Nederlandse toernooien, worden alle wedstrijden gespeeld in aparte centre-courts (er wordt op maximaal 144 tafels gespeeld).

Er wordt een speciale houten vloer gelegd, er hangt speciale verlichting boven de tafels. In het hoofdtoernooi worden alle wedstrijden door scheidsrechters geleid. Iedere deelnemer krijgt vervolgens enkele presentjes van de organisatie, een programmaboek, een oorkonde, kortingen bij het boeken van attracties en overnachtingen en gratis toegang tot de officiële openingsavond op zondagavond 24 juni in Ahoy. Bovendien is Ahoy apart ingericht om het de deelnemers goed naar de zin te maken. Er is een promodorp, diverse spelen, trainingsmogelijkheden, uitgebreide cateringfaciliteiten, etc. U zult er veel (nieuwe) Europese vrienden ontmoeten. Kortom: u kunt deelnemen aan een uniek evenement, zoals dat in Nederland nog nooit is georganiseerd. Met meer dan 2000 deelnemers is het ook logisch dat er bijna een week lang gespeeld moet worden.

De EK Tafeltennis voor Veteranen 2007 is mede mogelijk gemaakt door de NTTB, Rotterdam Topsport, de gemeente Rotterdam, Ahoy en Posno Sport.

Meld u dus aan voor de EK Tafeltennis voor Veteranen 2007 van 25 - 30 juni in Ahoy Rotterdam en doe dat uiterlijk 20 maart om van de aantrekkelijke kortingen gebruik te kunnen maken. Uw betaling moet uiterlijk 25 maart 2007 binnen zijn bij de organisatie. Aanmelden kan schriftelijk via het inschrijfformulier dat alle NTTB-leden die in 1967 of eerder zijn geboren, toegestuurd hebben gekregen, of via internet: zie http://www.evc2007.nl/. Wilt u nog een formulier ontvangen, bel dan met: 040 213 20 64.

Organisatie EK Tafeltennis voor Veteranen 2007,

Ton van Happen
Toernooidirecteur.
Tel. 040 213 20 64
e-mail info@evc2007.nl