Ingezonden persbericht


Persbericht

22 februari 2007

Auteur Neil Anderson geeft Internationale bijbelstudie

De bekende Amerikaanse auteur dr. Neil T. Anderson met internationale bestsellers op zijn naam als 'De Bevrijder' en 'Overwinning over de Duisternis' verzorgt op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart een aantal bijbelstudies met als thema 'Ontdek uw vrijheid in Christus.' De bijbelstudies zijn zowel in het Nederlands als het Duits te volgen en vinden plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Onderwerpen die tijdens deze conferentie aan bod komen, zijn onder anderen: 'Op zoek naar identiteit en de zin van het leven', 'De strijd in je denken' en 'Emotionele vrijheid'. Vorig jaar gaf Neil T. Anderson ook een conferentie op De Betteld, en dit was een groot succes. Honderden mensen kwamen deze dagen naar De Betteld toe.

De stichting 'Geboren om vrij te zijn' die deze conferentie organiseert, houdt tal van conferenties, seminars en trainingen rondom bevrijdingspastoraat in Nederland en staat onder leiding van Wilkin van de Kamp. Bevrijdingspastoraat is het begeleiden van mensen die negatieve ervaringen hebben opgedaan nadat zij zich hebben ingelaten met occulte stromingen of therapieën en hierdoor lichamelijke, emotionele of geestelijke problemen hebben gekregen. Wilkin zal deze dagen de gastheer zijn.

Deelnemers kunnen kosteloos aan de conferentie met Neil T. Anderson deelnemen. Ook de lunch wordt door de stichting 'Geboren om vrij te zijn' gratis aangeboden. Wel wordt er gecollecteerd om de kosten te kunnen dekken.

Mensen kunnen zich via www.bevrijdingspastoraat.nl voor deze conferentie opgeven. Ook kunnen zij op www.betteld.nl meer informatie vinden over het programma en andere zaken.



Ingezonden persbericht