Ingezonden persbericht


---persbericht---
Hilversum, 15 maart 2007

Adhdave en patricia van liemt flirten bij 100%nl

Vanaf 16 maart verklappen ADHDave en Patricia van Liemt elke vrijdagochtend op 100%NL de beste tips en trucs van flirten en verleiden.

Vanaf vrijdag 16 maart kunnen luisteraars elke vrijdagochtend rond 8:15 een minicursus flirten en verleiden volgen in de ochtendshow van ADHDave en Patricia van Liemt op 100%NL. In de minicursus geeft meesterverleider Tijn van Ewijk tips voor zowel mannen als vrouwen.

Vlak voor het weekend volgen luisteraars de minicursus van Tijn van Ewijk, specialist op het gebied van verleiden in Nederland en auteur van het boek 'MasterFlirt, hoe verleid je iedere vrouw'. Hij behandelt onderwerpen als flirttechnieken, de taal der liefde, vertrouwen en fysiek contact. Vrijdag 16 maart belicht hij de verschillen tussen mannen en vrouwen en de consequenties van deze verschillen. Uiteraard kunnen luisteraars gedurende de uitzending vragen stellen aan Tijn.

Patricia over versieren: "Veel mensen hebben moeite met flirten en verleiden en dat begint dan vaak al met een hele slechte openingszin zoals: Is je vader een dief en heeft hij alle sterren uit de hemel gestolen en vervolgens in je ogen gestopt? Er is meer dan dat! Tijn van Ewijk komt vast met creatievere ideeën." ADHDave hoopt vòòr 31 maart nog wat nuttige tips van Tijn te krijgen. Hij staat op de open dag van de Wallen op 31 maart ook een dagje als prostitué achter het raam en hoopt dan vrouwelijke bezoeksters tot een bezoekje aan hem te kunnen verleiden. De opbrengsten gaan naar de Vereniging Balans, de vereniging voor ouders van kinderen met leer-, ontwikkelings- en gedragsstoornissen, zoals ADHD.

De ochtendshow van ADHDave en Patricia van Liemt is van maandag tot en met vrijdag te horen op 100%NL tussen 6 en 9 uur.

---