Gemeente Spijkenisse


Een nieuw bedrijf op Halfweg: reparatiebedrijf Goltens aanwinst voor Spijkenisse

16 maart 2007

Bedrijventerrein Halfweg
De gemeente Spijkenisse heeft op 13 maart een perceel bedrijfsterrein verkocht op Halfweg 4 aan Goltens Rotterdam Holding B.V..

Goltens Rotterdam Holding B.V., thans nog gevestigd in Rotterdam/Botlek is een reparatiebedrijf voor o.a. scheepsmotoren, pompen en warmtewisselaars met wereldwijde dienstverlening. Zowel in eigen werkplaats, maar met name aan boord van schepen over de gehele wereld.

Het van oorsprong Noorse bedrijf heeft het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Buiten de Rotterdamse vestiging heeft het bedrijf nog vestigingen in een tiental landen.

Bij het bedrijf werken in totaal 61 personen, 31 in het pand zelf (waarvan 13 op kantoor) en 30 in de "buitendienst". Volgens de directie is een behoorlijk deel van het personeel woonachtig in Spijkenisse. Kortom, zonder meer een aantrekkelijk bedrijf voor de gemeente Spijkenisse.

Op het perceel van circa 9.000 m2. realiseert het bedrijf een werkplaats/magazijn van circa 3.800 m2 en een kantoor in twee bouwlagen van totaal 1.000 m2. De start van de bouw staat gepland voor eind april.