Dutchview


Druk weekend voor DutchView

16 maart 2007

Er staat een druk weekend voor DutchView op het programma. Alleen op vrijdagavond al staan topprogramma's als 'Deze is voor jou' en 'So you wannabe a popstar' op de televisiekalender. Zaterdagavond volgt dan ook nog de finale van 'Sterren dansen op het ijs' (SBS6 om 20.00 uur). En uiteraard zijn er dan ook nog allerlei reguliere klussen.

Studio 22 vormt het decor van 'Deze is voor jou', het all-star televisiegala in het kader van de 65e verjaardag van Joop van den Ende. Gekozen is voor een afwisselend showprogramma in een imposant decor, waarin de nadruk ligt op bijzondere en eenmalige combinaties van genres, solisten en stijlen. Vele beroemde namen uit de werelden van televisie, musical, toneel, theater en muziek zullen de revue passeren. DutchView verzorgt, in opdracht van Eyeworks het camerawerk, het licht en het geluid.

Gelijktijdig met 'Deze is voor jou' (bij de TROS op Nederland 1), begint om 20.30 uur bij SBS6 de eerste aflevering van 'So you wannabe a popstar'. In dit programma, dat wordt gepresenteerd door Nance en Gerard Joling, binden bekende Nederlanders, die niet of nauwelijks kunnen zingen, de strijd met elkaar aan wie van hen de beste popstar is. Geholpen door professionele coaches zingen de BN'ers live populaire nummers. De winnaar verdient een platencontract. In opdracht van Eyeworks verzorgt DutchView het camerawerk, licht en geluid.

Op zaterdagavond staat de eerste finale van de twee ijsshows op het programma. Bij 'Sterren dansen op het ijs' (SBS6) zullen Sita en Geert Hoes tussen 20.00 uur en 21.00 uur hun beste schaatskunsten laten zien. Daarna volgt tussen 22.30 uur en 23.00 uur de uitslag.