Oad reizen

Wintersportactie Radio 538 en Oad Reizen groot succes | Vrijdag 16 Maart

Radio 538 en Oad Reizen hebben op zaterdag 10 maart j.l. een week durend wintersportfestijn geopend met een spetterende uitvoering van Live38 on Tour in de sneeuw. Radio 538 DJ Edwin Evers met de Evers Slaat Door Band, Joost Marsman van I.O.S., Ilse de Lange en de 538 DJ's zorgden voor geweldige optredens op het exclusieve feest voor prijswinnaars van Radio 538 en Oad-gasten.

Drie bussen met prijswinnaars vertrokken afgelopen vrijdag voorafgaand aan het feest richting Sölden. Radio 538 heeft tweemaal een actieweek op de zender georganiseerd waarbij tot en met één dag voor vertrek volledig verzorgde reizen van Oad te winnen waren. De prijswinnaars ontvingen naast vervoer, verblijf en ontbijt, een skipas en een vip-behandeling bij het Live38 feest.

In samenwerking met het verkeersbureau van Sölden en lokale ondernemers is boven op de piste een podium ingericht. Alle wintersporters in het gebied werden zondagmiddag getrakteerd op muziek van 538 DJ Dennis Verheugd. Met de klanken van `Anton aus Tirol' op de achtergrond genoten bezoekers in de stralende zon van de gezellige sfeer.

Er staat de winnaars nog een heerlijke week te wachten. Zij mogen zich gelukkig prijzen met uitstekende weersvoorspellingen en goede sneeuwcondities. Wanneer zij willen kunnen zij
's nachts van 0.00 uur tot 03.00 uur een bezoek brengen aan de Kuhstall waar Rick van Velthuysen de hele week zijn radioprogramma `MiddenInDeNachtRick' presenteert.