BNG:Benoeming P. Bieringa tot Directeur Accountorganisatie

16.03.2007 / 14:55 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Bank nederlandse gemeenten

Bank nederlandse gemeenten

PERSBERICHT

Benoeming mevrouw. P.J.E. Bieringa tot Directeur Accountorganisatie bij de Bank Nederlandse Gemeenten

Bij de Bank Nederlandse Gemeenten (BNG) is per 1 april 2007 mevrouw drs.P.J.E. (Pauline) Bieringa MBA, thans Directeur Accountorganisatie Bedrijven & Instellingen, benoemd tot Directeur Accountorganisatie. De Accountorganisatie van de bank bestaat thans uit twee onderdelen, Publieke Sector en Volkshuisvesting naast Bedrijven & Instellingen. Per 1 april worden deze samengevoegd tot één Accountorganisatie.

De heer J.C.A. (Hans) Polman, thans Directeur Accountorganisatie Publieke Sector en Volkshuisvesting, zal met ingang van 1 april 2007 samen met de heer ir. G.C.A. (Gerard) Rodewijk de directie gaan voeren over het Ontwikkelings- en Participatiebedrijf Publieke Sector (OPP) en over BNG Vastgoedontwikkeling (BVG), beide 100% dochters van de bank.

Voor deze dochters zal er in de komende jaren als gevolg van de grote behoefte bij de klanten van de BNG aan mederisicodragende participaties op het gebied van locatieontwikkeling en vastgoedontwikkeling een aanzienlijke opgave komen te liggen.

De Bank Nederlandse Gemeenten bankiert in de publieke sector: bij overheden en in de sectoren volkhuisvesting, zorg, onderwijs, energie, water, infrastructuur en milieu. Met gespecialiseerde dienstverlening draagt de BNG bij aan zo laag mogelijke kosten van maatschappelijke voorzieningen voor de burger. De BNG biedt financiële diensten op maat, zoals kredietverlening, betalingsverkeer, advisering en elektronisch bankieren.

/ / / / / / / / / /

Voor de redactie: meer informatie vind u op www.bng.nl en www.oppbv.nl.

/ / / / / / / / / /

Voor nadere informatie:

Bank Nederlandse Gemeenten
G.T.W. de Wit, hoofd Communicatie en Informatie Management Postbus 30305
2500 GH DEN HAAG

Tel (070) 3750 652
Fax (070) 3655 178