Politie Noord-Holland-Noord

Getuigen mishandeling Langedijk gezocht

Broek op Langedijk, 16-03-2007 o De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op klaarlichte dag in Broek op Langedijk. Een 17-jarig meisje is op dinsdag 13 maart op het fietspad van de Westelijke Randweg geknepen en geslagen door een onbekende man.

Op dinsdagmiddag rond 16.00 uur stond het meisje op het fietspad van de Westelijke Randweg (ter hoogte van de Vomar) te praten met een vriendin. Ze stonden zo opgesteld dat iedereen erlangs kon fietsen.

Op dat moment kwam een man met zijn zoontje van 4/5 jaar oud aanfietsen. Er ontstond een woordenwisseling waarbij de man het meisje kneep en sloeg. Ook gooide hij de fietsen van de meisjes om. De man ging er vandoor in zuidelijke richting (langs de rijwielwinkel Rodeo).

Signalement verdachte:

De verdachte is een blanke man van ongeveer 40 jaar oud en 1.80 meter lang. Hij heeft kort donkerbruin haar en een breed postuur. De man droeg tijdens de mishandeling een groene jas, een lichte camelkleurige broek, bruine schoenen en een zonnebril.

Mensen die getuigen zijn geweest van deze mishandeling of mensen die menen de verdachte te herkennen aan het signalement worden verzocht contact op te nemen met de politie in Langedijk, tel: 0900 8844 (lokaal tarief).

Laatst gewijzigd 16-03-2007 15:16 | © Politie Noord-Holland Noord |