Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

IDG benoemt Dick de Groot tot IT Director

Haarlem, 16 maart 2007 - IDG Nederland benoemt Dick de Groot (36) met ingang van 1 april 2007 tot IT Director en lid van het Management Team. De Groot komt over van YER waar hij de laatste jaren de functie van Hoofd IT vervulde.

Raimon Gort, algemeen directeur: "IDG is van mening dat techniek niet langer als een 'backoffice' oplossing gezien kan worden, maar een bedrijfskritische factor is geworden. Daarom wil IDG dat 'techniek' op een andere manier in de organisatie komt te staan. Het juist toepassen en integreren van technische oplossingen zal voor mediabedrijven zoals IDG van cruciaal belang zijn in de aankomende periode. IT wordt bij IDG niet als kostenpost gezien, maar wordt in het internettijdperk als een strategische keuze aangemerkt." Gort: "ik ben van mening dat Dick de Groot dé persoon is die IDG verder gaat brengen. We hebben de afgelopen jaren vaker geprobeerd om Dick aan boord te krijgen, we zijn bijzonder content, dat wij daar nu in geslaagd zijn."

Over IDG

IDG Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's werelds meest toonaangevende uitgeverij en onderzoeksinstelling in de ICT-branche. Meer dan 120 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ICT-tijdschriften en -kranten, die in meer dan 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn ruim 330 websites, 470 onderzoekprogramma's voor verschillende (ICT) marktsegmenten en de organisatie van 168 technologie gerelateerde beurzen en conferenties. Meer informatie over IDG en IDG Nederland treft u aan op www.idg.com en www.idg.nl.

Noot voor de redactie (