Ingezonden persbericht


Persbericht

16 maart 2007

Persberichten en beeldmateriaal van reeds eerder aangekondigde Sony Ericsson producten kunt u terugvinden bij persbronnen op sonyericsson.com/persbronnen.

Aftrap wereldtournee Tiësto in samenwerking met Sony Ericsson

Badhoevedorp - Reizigers die op Schiphol hun bagage van de band willen halen, kunnen wellicht vanuit de verte meegenieten. Vanavond geeft Tiësto een uniek en exclusief concert in de nieuwste bagagedepot van Schiphol Amsterdam Airport. Het spetterende, vier uur durende optreden is tevens de aftrap van de "Elements of Life" wereldtournee 2007-2008 en de samenwerking met Sony Ericsson. Deze vallen samen met de release van zijn gelijknamige nieuwe album, dat in april verschijnt.

Beste DJ van de wereld
Tiësto heeft een flink aantal primeuren op zijn naam staan. Zo is hij de eerste internationale DJ ter wereld die twee nachten achter elkaar voor een uitverkocht stadion stond met meer dan 25.000 dolenthousiaste muziekliefhebbers. En hij is maar liefst drie keer uitgeroepen tot 's werelds beste DJ. Tiësto: "Ik ben heel blij met de samenwerking. Sony Ericsson is een heel cool merk, dat absoluut bij mij past." Speciaal voor de "Elements of Life" tour heeft Sony Ericsson, in samenwerking met Hi, een prepaidpakket ontwikkeld met de Sony Ericsson K320i, die wordt voorzien van een speciale verwisselbare style-up cover met het artwork en design van de Tiësto "Elements of Life" CD en wereldtournee! In combinatie met een Hi-abonnement worden bij de W610i (Steel Silver) en W880i (Steel Silver) Walkman ® telefoons het nieuwste album van Tiësto cadeau gedaan, samen met de HPM-85 koptelefoon, om er meteen van te kunnen genieten.

Meet & greet
Rond de "Elements of Life" wereldtournee zullen er nog meer activiteiten door Sony Ericsson worden georganiseerd: er zijn felbegeerde VIP-kaarten inclusief "meet & greets" met Tiësto te winnen. Sony Ericsson geeft ook reizen weg naar de spectaculaire concerten aan de andere kant van de wereld, zodat je Tiësto letterlijk kan volgen op zijn wereldtournee! Tijdens de tour kun je ook verschillende wallpapers, ringtones, tracks en videoclips downloaden voor op je Sony Ericsson telefoon.

Persoonlijke toegang
Sony Ericsson heeft eerder samengewerkt met internationale sterren zoals Anastacia, Alicia Keys, Christina Aguilera en Robbie Williams. Van eigen bodem werkten ze samen met Anouk en nu Tiësto. "Deze geïntegreerde samenwerking tussen Sony Ericsson, Hi en Tiësto is niet alleen een fantastische samensmelting op het gebied van productaanbod, promotion en advertising, maar geeft fans ook een unieke en persoonlijke toegang tot hun favoriete artiest en muziek!", aldus Eric Rikken, Head of Marketing Benelux.

Over Sony Ericsson
Sony Ericsson Mobile Communications ontwikkelt veelzijdige mobiele telefoons, accessoires en PC-kaarten voor de wereldwijde communicatiemarkt. Het bedrijf is in 2001 opgezet als een joint venture door Ericsson en Sony. Het hoofdkwartier bevindt zich in Londen en er werken meer dan 7.500 mensen, onder andere op de verschillende R&D sites in Europa, Japan, China en Amerika. Sony Ericsson vierde op 1 oktober 2006 haar vijfde verjaardag van de joint venture. Sony Ericsson sponsort en heeft haar naam verbonden aan de Women's Tennis Association en werkt samen met de Association om door het jaar heen de Sony Ericsson WTA tour in meer dan 80 steden te promoten.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende internetsite (www.SonyEricsson.com/nl) of u kunt contact opnemen met het Call Center (0900-8998318). Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 08.30 uur tot 18.00 uur en kost 10 cent per minuut. Alle Sony Ericsson persberichten en hoge resolutiebeelden zijn te vinden op http://www.sonyericsson.nl/persbronnen

NOOT VOOR DE REDACTIE (