Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Erben Wennemars sprint tegen vader tijdens Gillette Fusion Schaats Challenge Vaders en zoons strijden op het ijs bij schaatsevenement in Thialf

Rotterdam, 7 maart - Op zaterdag 17 maart is Thialf in Heerennveen een dag lang het strijdtoneel voor bekende en onbekende vaders en zoons. Zij schaatsen met en tegen elkaar op de 100 meter sprint tijdens de Gillette Fusion Schaats Challenge. Zo neemt Gillette-ambassadeur Erben Wennemars het op tegen zijn vader, schaatst John de Wolf tegen zijn zoon en gaan andere bekende Nederlanders ook de uitdaging aan. De wedstrijden worden afgewisseld met onder meer optredens van Jody Bernal, Dries Roelvink en Lee Towers.

De Gillette Fusion Schaats Challenge is een ijsspektakel rond vaders en zonen. Erben Wennemars en Rob Geus van de Smaakpolitie schaatsen tegen hun vader. Oud-voetballer John de Wolf en nieuwslezer Arend Langenberg nemen daarentegen hun zoon mee het ijs op. Naast deze BN'ers doen ook vaders en zonen uit het hele land mee aan de competitie. Na de voorrondes neemt het snelste sterrenkoppel het op tegen het snelste onbekende vader-zoonkoppel. De winnaars van de vader-zoon-skate-off ontvangen de gigantische Gillette Fusion Cup en een jaar lang gratis scheren met Gillette Fusion, het nieuwe revolutionaire scheersysteem voor mannen.

IJsspektakel
Tussen de wedstrijden door is er van alles te beleven voor de toeschouwers. Erben Wennemars speelt daarbij een hoofdrol. Zo kunnen bezoekers op de foto met Erben Wennemars en is er een Skate Battle tussen Erben Wennemars en de snelste ijshockeyer van Vadeko Flyers Heerenveen. Bezoekers kunnen zich ook gratis laten scheren en meedoen aan tribrune-acties waarbij fantastische prijzen te winnen zijn. Verder is er veel muziek van de Radio 538 Drive-in Show met Rick Romijn.

Wie mee wil doen, kan zich inschrijven via www.gilletteschaatschallenge.nl. Ook bezoekers kunnen zich via deze website aanmelden. Daarvoor hebben ze een code nodig die hoort bij een speciale Erben Wennemars-muts. Iedereen die bij het Kruidvat een Gillette Fusion-scheersysteem of Gillette Fusion-scheermesjes aanschaft, ontvangt deze muts gratis. Per code kunnen zich vier bezoekers inschrijven.

Gillette Fusion
Gillette Fusion kenmerkt zich net als de schaatssport door innovatie. Er zijn twee varianten: Gillette Fusion en de batterij-aangedreven Gillette Fusion Power. Beide zijn voorzien van een scheeroppervlak bestaande uit vijf, dichter bij elkaar geplaatste mesjes. Dit geeft minder kans op irritatie en meer comfort. De Precisie Trimmer, een enkelvoudig mesje geïntegreerd in de achterzijde van de scheerkop, is ideaal voor het bijwerken van bakkebaarden, scheren onder de neus en het in model brengen van gezichtsbeharing. Met Gillette Fusion zet Gillette een nieuwe standaard in scheersystemen.