Gemeente Delfzijl


EMBARGO TOT 17 maart 2007, 20.30 uur

16 maart 2007

Koninklijke Onderscheiding voor twee vrijwilligers brandweer

Op zaterdag 17 maart a.s. zal de burgemeester van de gemeente Delfzijl, de heer C.J.D. Waal een Koninklijke Onderscheiding uitreiken aan twee vrijwilligers van de gemeentelijke vrijwillige brandweer.

De heer Johannes Bouke Keller is vanaf 1 december 1977 in dienst bij de gemeente Delfzijl als vrijwilliger (hoofdbrandwacht) bij de brandweer. In verband met het bereiken van de 55-jarige leeftijd zal van de heer Keller tijdens de korpsbindingsavond afscheid worden genomen. De heer Keller ontvangt een Koninklijke Onderscheiding als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Ook van de heer Theo Knapper uit Nieuwolda zal in verband met het bereiken van de 55-jarige leeftijd afscheid worden genomen bij de gemeentelijke vrijwillige brandweer. De heer Knapper was vanaf 1 januari 1982 werkzaam bij de vrijwillige brandweer, blusgroep Wagenborgen. De heer Knapper zal worden onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De (fotograferende) pers is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Koninklijke Onderscheidingen op zaterdag 17 maart 2007, 20.30 uur in Multicenter Aquariom te Delfzijl.

Informatie over dit bericht verstrekt het Bestuurssecretariaat, tel. (0596) 639307.


---- --