Eemland noord, 11.03 uur

Utrecht, 18-03-2007

Ongeval
SOEST Zaterdagmiddag 17 maart heeft op de Birkstraat omsteeks 14.25 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een voetgangstertje.
Voor een bezoek aan de Paardenkamp stak een 10-jarige voetgangster uit Maarssen met andere voetgangers de Birkstraat over. De andere voetgangers lieten een naderende auto voorgaan, maar het meisje liep door en kwam tegen de voorkant van de auto bestuurd door een 23-jarige vrouw uit Amsterdam. Het meisje kwam ten val en liep daarbij letsel op aan een schouder. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen insluiping gezocht
BAARN Zaterdagmiddag 17 maart omstreeks 15.00 uur werd een bewoonster aan een woning aan de Gruttostraat geconfronteerd met een onbekende vrouw in haar woning. De bewoonster heeft de onbekende vrouw gevraagd haar woning te verlaten en zij heeft hieraan voldaan. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen die informatie hebben over de onbekende vrouw met het volgende signalement: keurig uitziende vrouw, 40 à 45 jaar oud, rond gezicht, gekleed in een zwarte lange stoffen jas tot op de enkels, blanke huidskleur, circa 1.65 m lang. De onbekende vrouw sprak goed Nederlands met een buitenlands accent. De politie verzoekt getuigen om zich te melden via 0900-8844.