Politie Zeeland


---


O-781-2007 Auto met aanhanger geschaard, Rilland
Op de Oesterdam is zondag rond het middaguur een auto met eenassige aanhanger geschaard.
Als gevolg van een stevige windvlaag begon de aanhangwagen te slingeren waarna de hele combinatie schaarde, om de as draaide en achterstevoren de berm in schoot. De koppeling schoot los waarna de aanhangwagen omsloeg. De inzittenden, een gezin uit het Belgische Zemst, kwamen met de schrik vrij. De auto had aan de achterzijde flinke schade opgelopen en werd getakeld samen met de anhangwagen.

Z-782-2007 Auto-inbraak, Hulst
Op de Kanaalweg is zondag tussen 11.30 uur en 13.30 uur ingebroken in een geparkeerde auto.
Nadat een ruitje was vernield werd uit de auto een rugtas weggenomen met daarin o.a. een portemonnee. Braakschade is onbekend.

Z-783-2007 Aanhoudingen, Terneuzen
De politie heeft zondag rond 04.15 uur twee Terneuzenaren van 22- en 33 jaar aangehouden.
Rond 04.00 uur ontstond er in de Nieuwstraat een conflict. Naar aanleiding hiervan werden ter plaatse de twee Terneuzenaren aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Zij kregen ieder een boete waarna ze weer in vrijheid werden gesteld.

W-784-2007 Aanhoudingen, Middelburg
Zondag rond 04.00 uur werden door de politie twee Middelburgers van 20 jaar aangehouden.
Zij worden ervan verdacht op de Markt twee 19-jarige plaatsgenoten te hebben mishandeld. Toen agenten ter plaatse kwamen, zetten de twee "daders" het op een lopen maar konden in de Zusterstraat worden aangehouden op verdenking van mishandeling. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal zijn ze later weer in vrijheid gesteld. De aanleiding van de mishandeling is niet duidelijk.

Z-785-2007 Kapellenaar moet gsm afgeven, Goes
Een 18-jarige Kapellenaar heeft onder bedreiging van geweld zijn gsm moeten afgegeven aan een onbekende jongen.
De 18-jarige jongen uit Kapelle liep zondag rond 02.45 uur in de Klokstraat langs een groepje jongens die zich ophielden in een portiek van een winkelpand.
Door een van de jongens uit het groepje werd hij aangesproken en moest hij onder bedreiging van geweld zijn gsm afgeven.

---- --