Verzamelberichten woensdag

's-Hertogenbosch, 21-03-2007

Politie neemt wapen in beslag na bedreiging

Oss Dinsdag is in zijn woning in Heesch een 33-jarige man aangehouden op verdenking van bedreiging van een 35-jarige Ossenaar. De verdachte zou zondagavond 18 maart jl. de ruit van de voordeur van de 35-jarige man hebben vernield en vervolgens hebben gedreigd met een vuurwapen. Later deze dinsdag is op het politiebureau een 27-jarige Osse aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze bedreiging. De aanleiding is nog onduidelijk.

Politie pakt huiselijk geweld aan

s-Hertogenbosch Dinsdagavond is in zijn woning in s-Hertogenbosch een 29-jarige man aangehouden. De verdachte zou eerder deze avond zijn ex-vriendin hebben bedreigd en gedreigd haar woning in brand te steken. De Bosschenaar is voor nader onderzoek inverzekeringgesteld.

Politie pakt verdachte mishandeling op

Grave Dinsdag is in zijn woning in Grave een 57-jarige man aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij een vechtpartij op 19 februari jl. in de Maasstraat in Grave. Een 28-jarige plaatsgenoot werd tijdens deze mishandeling in zijn gezicht en hand gestoken met glas. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen. De verdachte is voor nader onderzoek inverzekeringgesteld. De aanleiding is nog onbekend.

Politie rolt hennepkwekerijen op

Heusden / Drunen De politie heeft dinsdagmiddag in twee woningen in Heusden en Drunen hennepkwekerijen ontmanteld. In een woning in de Wijksestraat in Heusden werden 362 henneplanten aangetroffen; in de woning aan de Donauring in Drunen zijn 118 planten inbeslaggenomen. Alle hennepplanten en de bijbehorende apparatuur zijn vernietigd. Een 33-jarige man uit Tilburg en een 30-jarige man uit Drunen zijn aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Aanhoudingen na bedreigingen

s-Hertogenbosch - Woensdagochtend is in zijn woning in Vlijmen een 21-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een openlijke geweldpleging op zondag 21 januari jl. Een 23-jarige Bosschenaar liep deze zondag met zijn 25-jarige vriendin op de Schutskampstraat toen plotseling een auto voor hen stopte. De 21-jarige man en een 17-jarig meisje uit Vlijmen stapten uit en er ontstond een worsteling tussen het viertal. De 23-jarige Bosschenaar werd hierbij geslagen met een stok. De verdachten bedreigden de 23- en 25-jarige Bosschenaren en stapten vervolgens weer in de auto. De slachtoffers moesten opzij springen om niet te worden geraakt door de 21-jarige bestuurder. De 21-jarige verdachte is voor nader onderzoek inverzekeringgesteld. De 17-jarige verdachte is eveneens door de politie verhoord. De aanleiding zou een eerder conflict zijn tussen de twee mannen.

Politie houdt verdachte aan na diefstal

s-Hertogenbosch Woensdagochtend is in zijn woning een 33-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht korte tijd daarvoor een hoeveelheid ijzeren platen te hebben weggehaald bij een bedrijf aan de Copernicuslaan. De verdachte staat bij politie en justitie bekend als veelpleger en is voor nader onderzoek ingesloten.