KLM

07/015

KLM LANCEERT CLUB AFRICA

AMSTELVEEN, 22 maart 2007 - Na het succes van Club China en de Flying Blue Golf Club, kondigt KLM vandaag met trots in het Koninklijk Instituut voor de Tropen te Amsterdam de lancering aan van Club Africa.

Club Africa is bedoeld als een exclusieve community waar zakenmensen hun netwerk kunnen uitbreiden en zakelijke contacten kunnen verdiepen. Club Africa biedt een uniek online netwerkplatform en wordt ondersteund met netwerkevenementen.

Club Africa biedt haar leden de mogelijkheid om te netwerken, zakelijke contacten te leggen, toegang te krijgen tot een kalender met handelsbeurzen en evenementen, bijeenkomsten te organiseren voor mensen in hun netwerk tijdens hun reizen, en online te luisteren naar interessante sprekers. Leden van Club Africa kunnen het platform gebruiken om hun ervaringen te delen, nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontdekken en vragen van andere leden te beantwoorden. Leden hebben ook recht op premium services die speciaal gericht zijn op het zakendoen in Afrika.

De Club dient als brug tussen de Afrikaanse en niet-Afrikaanse klanten van KLM die op zoek zijn naar een lokaal netwerk van zakelijke contacten dat het succes van hun bedrijf stimuleert, ongeacht of het bedrijf in Afrika of elders is gevestigd.

Redenen om lid te worden van KLM Club Africa:

Exclusief online netwerk van zakenmensen
Online platform voor het uitbreiden en onderhouden van zakelijke netwerken Kansen op nieuwe zakelijke mogelijkheden
Waardevolle services en exclusieve voordelen voor leden