RadioPortal Regioradio.fm verovert Caribisch gebied


...in antwoord op mogelijke staatsrechtelijke hervorming Nederlandse Antillen

'S-HERTOGENBOSCH, 20070323 -- Regioradio.fm breidt uit naar het Caribisch gebied. Voortaan horen ook de regionale en lokale radiozenders uit Suriname en de Nederlandse Antillen die via internet uitzenden op de radioportal thuis. Regioradio.fm geeft hiermee een antwoord op de plannen van staatsrechtelijke hervorming van de Nederlandse Antillen.

De radioportal met het overzicht van regionale en lokale radiozenders die via internet uitzenden bestaat ruim 1 jaar. Om een feestelijk tintje aan dit feit te geven, is besloten om de grote oceaan over te steken naar het Caribisch gebied. Met de hervorming zullen de Antilliaanse eilanden mogelijk als Nederlandse gemeenten bestuurd worden. Natuurlijk mogen ze dan niet ontbreken op Regioradio.fm. De redactie geeft daarmee ook de regionale en lokale radiozenders op de Nederlandse Antillen en Suriname de aandacht die ze verdienen.

Wij blijven uiteraard streven naar een compleet overzicht van regionale en lokale radiozenders in Nederland. Zendgemachtigden die via internet uitzenden, maar nog geen notering hebben op de radioportal, kunnen zich via e-mail aanmelden bij de redactie. Wij vragen zendgemachtigden die reeds een notering hebben om eventuele wijzigingen van de streaming ook via e-mail door te geven, zodat het aantal 'dode' links tot een minimum van nul beperkt blijft.

De redactie van Regioradio.fm is voortdurend op zoek naar nieuwe regionale en lokale radiozenders om het overzicht zo compleet mogelijk te houden. Suggesties en aanbevelingen zijn altijd welkom.

Regioradio.fm

lokale radio overal bereikbaar

http://www.regioradio.fm