Ingezonden persbericht

Dusseldorp Groep nieuwe sponsor A1 Team Nederland

Mexico City, 23 maart 2007

Met de Dusseldorp Groep heeft A1 Team Nederland er vanaf de A1GP in Mexico een nieuwe sponsor bij. Het bedrijf, actief op het terrein van milieudiensten, riool en infra in de breedste zin, volgt de goede prestaties van A1 Team Nederland al een tijd op de voet en dit heeft geresulteerd in deze sponsorovereenkomst.

Jan Lammers; "Het is prettig om te merken dat A1GP ook in Nederland steeds meer in de belangstelling komt te staan van het bedrijfsleven en dat het enthousiasme toeneemt. Met deze nieuwe sponsor van A1 Team Nederland begint A1GP in Nederland steeds meer bestaansrecht af te dwingen".

Dusseldorp Groep is een onderneming met als gezichtsbepalende activiteiten afvalinzameling, infra- sloop- en milieutechniek en recycling. Bij Dusseldorp werken ruim 500 mensen. Het bedrijf is voornamelijk actief in het oosten en midden van Nederland, maar heeft ook activiteiten daarbuiten. Dusseldorp is enthousiast over het karakter van de A1GP. Een landencompetitie, mondiaal, met gelijke auto's en met de inzet van jong talent in de autosport.

Om een aantal redenen heeft de Dusseldorp Groep aansluiting gezocht bij A1 team Nederland. De vele medewerkers van de Dusseldorp groep werken in hun dagelijkse toewijding en representatie, vanuit een sterk "wij-gevoel". Het verbonden zijn van de onderneming met een nationale ploeg in de autosport, geleid door de 'bondscoach' Jan Lammers zal vele harten sneller doen kloppen. Ook Jan Lammers stuurt sterk op het wij-gevoel in zijn team. Deze verbintenis biedt een mogelijkheid om trots en het wij-gevoel binnen de onderneming verder te stimuleren. Dit komt de zorg voor de belangen van de Dusseldorp groep en haar opdrachtgevers ten goede.

Als onderneming heeft de Dusseldorp groep de ambitie om te groeien. Naamsbekendheid is een belangrijk motief om de populaire A1GP World Cup of Motorsport te gebruiken als basis om deze naamsbekendheid uit te bouwen. Men ambieert een onderneming te zijn met een Nationale betekenis. De verbondenheid met een Nationaal team in de mondiale autosport versterkt de identiteit van Dusseldorp.

Dusseldorp koppelt klantgerichtheid en een integer primair bedrijfsproces continue aan een oriëntatie op innovatie. Naast verdere mechanisatie is ook automatisering een belangrijk domein van innovatie. A1GP staat ook model voor een innovatieve onderneming. De verbintenis met deze wereld is ook een verbintenis voor Dusseldorp met de wereld van technologische vernieuwing. Men ondersteunt de gedachte om jonge mensen hun dromen te verwezenlijken. Ieder individu heeft een doel, een droom. Doelstelling van Dusseldorp is om dit samen met elkaar op te zetten en waar te maken. Ook in dit aspect wil Dusseldorp haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

Dusseldorp Groep is trots A1 team Nederland te kunnen steunen in de uitdagende mondiale landencompetitie. Een inspirerend en vernieuwend concept in de autosport.

---


noot voor redactie,