Pijnacker-Nootdorp


datum 19 maart 2007

Bezoek aan maatschappelijke organisaties

Burgemeester Buddenberg brengt op zaterdag 24 maart een bezoek aan SV RKDEO. Het is het eerste bezoek uit een reeks van bezoeken aan maatschappelijke organisaties dat gepland staat voor 2007.

In een vitale gemeente zijn verschillende maatschappelijke organisaties actief. Dit zijn de vele clubs, verenigingen en vrijwilligersorganisaties die een gevarieerd aanbod aan activiteiten in onze gemeente verzorgen en die maken dat onze inwoners zich hier echt thuis voelen. Het gemeentebestuur waardeert dit bijzonder, want Pijnacker-Nootdorp moet een gemeente zijn waar het prettig wonen, werken en recreëren is.

De komende maanden bezoekt burgemeester F.H. Buddenberg diverse organisaties die op maatschappelijk gebied zeer actief zijn.
Graag wil hij in direct contact van hen horen hoe zij de samenwerking met de gemeente ervaren, wat gaat er goed, wat kan beter, hoe kijken zij tegen de maatschappelijke ontwikkelingen aan, hoe komen zij aan voldoende vrijwilligers etc.

Als eerste in de reeks bezoekt hij op 24 maart 2007 sportvereniging RKDEO in Nootdorp. RKDEO maakt gebruik van het openbare sportpark dat midden in de woonwijk Centrum is aangelegd. De burgemeester wil zich graag laten informeren over de organisatie van de club, hun jeugdbeleid, de capaciteit van de velden, wat verwachten zij van de gemeente, hoe ervaren zij de sportbeheervisie die is vastgesteld, hoe is het overleg tussen de bewoners en de club georganiseerd etc. Na het gesprek met diverse bestuursleden volgt een rondleiding langs de sportvelden, waar op dat moment diverse wedstrijden aan de gang zijn. Het programma zier er als volgt uit:

Programma
10.00 uur ontvangst in de bestuurskamer SV RKDEO 10.45 uur rondleiding
11.45 uur vervolg gesprek
12.00 uur einde bezoek


Noot voor de redactie;