GTI NV

Industrial Automation Solutions (IAS)

Bunnik, 16 februari 2007

Op 28 en 29 maart staat Nieuwegein Business center in het teken van Industriële Automatisering. Innovaties, demo?s, lezingen en het grootste aanbod van industriële automatisering in de Benelux; technische en strategische automatiseringsspecialisten zetten dit evenement in hun agenda.

Ook GTI Industrial Automation ontmoet u graag tijdens de IAS. Wij zijn aanwezig met een stand én een van onze specialisten geeft een lezing over Industrial Managed Services; de oplossing voor 24/7 proactief remote beheer en bewaking.

29 maart, 11:50 ? 12:25 - Anytime, Anyplace, Anyhow, ... in Control Door Sjef Gorissen, Manager Industrial Automation GTI ZUIDOOST BV

Het aantal MES-gerelateerde oplossingen voor procesautomatisering neemt toe. Daarmee worden betrouwbaarheid, beschikbaarheid en continuïteit steeds belangrijker. Het Industrial Managed Services (IMS) concept van GTI biedt hiervoor een oplossing: 24/7 proactief remote beheer, service en bewaking. Gorissen gaat aan de hand van een praktijkvoorbeeld in op de (onuitputtelijke) mogelijkheden van IMS.

Meer informatie over IAS 2007 en aanmelden via www.mikrocentrum.nl. Meer informatie over GTI Industrial Automation via www.gti-group.com/ia.