Cisco neemt SpansLogic over

Amsterdam, 29 maart 2007 - Cisco Systems, Inc, (Nasdaq: CSCO) heeft overeenstemming bereikt over de overname van de private onderneming SpansLogic Inc, uit Mountain View Californië. SpansLogic levert processoren die de doorvoersnelheid van netwerken sterk verhoogt. Door SpansLogic te gebruiken in zijn nieuwe Ethernet-switches, verwacht Cisco meer efficiëntie te kunnen realiseren.

SpansLogic is opgericht in 2004 en heeft veertien werknemers. Details over de deal worden niet openbaar gemaakt. De acquisitie is naar verwachting in het derde kwartaal van Cisco's fiscale jaar 2007, dat eindigt op 28 april, afgerond.

Over Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com. Nieuws, achtergronden en foto's vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com. Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc