Jumpstyle video 1.000.000 keer bekeken


VALKENSWAARD, 20070329 -- De Jumpstyle rage heeft een nieuw hoogtepunt bereikt: het video filmpje "Jumpstyle Tutorial die Jan Peter Balkenende zelfs kan begrijpen!", van het Brabantse jump- en filmduo Patrick Jumpen, welke al dagen op nummer 1 staat in de Google Video Top 100 heeft vandaag de 1.000.000 weergaves gehaald en is daarmee de best bekeken jump video. Wereldwijd op Google Video is de video de best bekeken Nederlandse video en staat het al enige weken in de Top 100, momenteel op 69. Totaal zijn alle video's van Patrick Jumpen opgeteld nu bijna 4.000.000 keer bekeken. De betreffende video: video.google.nl/videoplay?docid=-1772182543376563823

Iedereen heeft al wel eens gehoord van het nieuw opkomende talent: Patrick Jumpen, razend populair door de filmpjes op internet waarin Patrick & Dion op de meest gekke lokaties gaan Jumpen en de "Jump Tutorials" waarin Patrick stap voor stap laat zien hoe het moet.

Zijn video's hebben inmiddels de 3,8 miljoen downloads gehaald en worden door heel Nederland gebruikt door jongeren om het Jumpen onder de knie te krijgen. Solo-Jumpen, Duo-Jumpen, Stamp-Jumpen, Freestylen: In de Nederlandse Google Video Top 100 staat Patrick Jumpen al weken in de top tien (vandaag zelfs al een paar dagen op nr 1: video.google.nl/videoranking) en met 11 video's totaal in de top 100. In de wereldwijde Google Top 100 staat zijn populairste filmpje (de "Balkenende" tutorial) op 69 en is daarmee de best bekeken Nederlandse video. Zijn website wordt zeer druk bezocht en er komen elke week nieuwe video filmpjes bij. Zijn pagina op MySpace is binnen een week 70.000 keer bezocht.

Heeft Patrick Jumpen het Jumpen uitgevonden? Absoluut niet! Maar de filmpjes van Patrick en Dion zijn mede verantwoordelijk voor de rage die het nu is geworden. Zelfs Jeckyll & Hyde laten zich door de Patrick Jumpen internet hype inspireren in de videoclip van hun nieuwe hit "Freefall".

Inmiddels weten de media Patrick te vinden, het begint met een artikel in het Eindhovens Dagblad en een reportage van ED-TV en een aantal artikelen op grote nieuws-sites, al snel staat de NCRV op de stoep voor een reportage in Man Bijt Hond, is hij live op Caz FM bij de Hell's Angels gaan Jumpen, is er een interview met 100%NL, zit hij bij RTL4 in Lijn 4, laat hij met Dion zijn kunsten zien in TMF Reaction, werkt hij mee aan een project van MTNL en leert hij 4 april 2007 kinderen jumpen bij Nickelodeon.

Patrick Jumpen doet mee aan de grootste Jump-contests, in de solo contest (Jumping Is Not A Crime) in de Time Out in Gemert wordt hij eerste, in de duo-contest in de Hollywood Music Hall in Rotterdam wordt hij, samen met z'n Jumpmaatje Dion derde. Hun foto staat de maandag na de contest in 7 regionale dagbladen die hem "de bekendste jumper van Nederland" noemen.

Inmiddels zit Patrick al een aantal weken te werken aan eigen muziek voor zijn filmpjes en jump demonstraties, wordt er gezocht naar een platenmaatschappij en zijn er plannen voor een nachtelijke clubtour waar Patrick & Dion hun kunsten live in het land vertonen.

Google Video Top 100:
video.google.nl/videoranking

Patrck Jumpen website:
www.patrick-jumpen.nl (www.patrickjumpstyle.com)

Patrick Jumpen MySpace:
www.myspace.com/patrickjumpen

De betreffende video:
video.google.nl/videoplay?docid=-1772182543376563823





Patrick Jumpen