Ingezonden persbericht

Persbericht

Nieuwegein, 29 maart 2007

Bol.com beloond met drie Thuiswinkel Awards

Vanavond tijdens de zesde editie van de Nationale Thuiswinkel Awards in Noordwijk aan Zee ontving bol.com als enige webwinkel maar liefst drie prijzen. In alle categorie?n waarin bol.com genomineerd was - Boeken, Consumentenelektronica en Entertainment - koos de Nederlandse consument de mediaspecialist tot beste webwinkel. Dit is het 6e jaar op rij dat bol.com bij de Thuiswinkel Awards in de prijzen valt.

"Het is een geweldig compliment", zegt de enthousiaste managing director Daniel Ropers. "Het vertrouwen en de waardering van mensen moeten we immers iedere dag weer opnieuw verdienen. We kregen al eerder prijzen voor beste online boekwinkel en dat we nu ook met de speciaalzaken consumentenelektronica en entertainment tot de beste webwinkel van Nederland verkozen zijn, vind ik fantastisch."

Om dit te vieren heeft bol.com de komende drie dagen speciale actieaanbiedingen en hoeven klanten geen verzendkosten te betalen. Verder is er uitverkoop in de winnende categorie?n: Consumentelektronica, Boeken en Entertainment.

Over bol.com
Sinds de start in maart 1999 van bol.com in Nederland zijn meer dan 17 miljoen bestelde producten afgeleverd. In Nederland zijn ruim twee miljoen mensen klant bij bol.com. Bol.com is daarmee marktleider op het gebied van online verkoop van mediaproducten en de grootste internetwinkel van Nederland. Uit marktonderzoek blijkt dat bol.com bij Nederlanders tevens de populairste internetwinkel is. Bol.com werd in 2006 drie maal onderscheiden. In maart ontving bol.com twee Thuiswinkelawards: de Publieksprijs in de categorie multimedia en de gouden Vakprijs, waarmee bol.com de 'Beste Thuiswinkel 2006' is. In november werd bol.com door consumenten uitgeroepen tot 'Beste webwinkel' bij de verkiezing 'Beste Winkelketen van Nederland'.

# # #

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

bol.com
Daniel Ropers
030-607 6121
mailto:dropers@bol.com
http://www.bol.com/

Edelman
Leoni Janssen/ Nina Breuning
020-301 0980
mailto:leoni.janssen@edelman.com
mailto:nina.breuning@edelman.com
http://www.edelman.com/nl