Helikoptervlucht met VakantieXperts

26.03.2007 / 12:41 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Vakantiexperts

Vakantiexperts

Helikoptervlucht met VakantieXperts

Vliegen boven eigen woongebied

In 36 plaatsen in Nederland biedt de landelijke reisbureauketen VakantieXperts in de periode van 31 maart t/m 14 oktober een unieke belevenis aan: een rondvlucht per helikopter boven het eigen woongebied. Een helikoptervlucht is voor de meeste mensen een bijzondere ervaring. Zelden krijgt men de kans om zó laag boven het eigen woongebied te vliegen dat er naar de buren gezwaaid kan worden.

Elk van de 36 dagen worden 25 helikoptervluchten van ca. 8 minuten uitgevoerd. Per vlucht kunnen 3 passagiers mee, zodat in totaal 75 mensen een rondvlucht kunnen maken boven hun eigen woongebied. Tickets voor een rondvlucht zijn te reserveren bij VakantieXperts voor 59 euro. Normaal kost een rondvlucht per helikopter al gauw 89 euro.

'Wij verzorgen de vakanties van ca. een half miljoen mensen in Nederland. Dagelijks worden door de 140 reisbureaus van VakantieXperts honderden vliegreizen geboekt. Vliegen naar alle uithoeken van de wereld is inmiddels heel normaal. Als reisspecialisten willen wij onze klanten weer eens een buitengewone vliegervaring bezorgen. Met HeliXperience kunnen we 2700 mensen - de maximale capaciteit van passagiers van ruim vijf Boeings 747 - een heel kort, maar ook heel uniek reisje aanbieden', aldus Gert Bakker, marketingmanager van de reisbureauketen.

De rondvluchten worden uitgevoerd door Sky Service Netherlands in Teuge, een bedrijf met 30 jaar ervaring in commercieel luchtvervoer, in samenwerking met Anti Gravity dat helikoptervluchten uitvoert onder de voorwaarden van AOC (Air Operator Certification), een Europese erkenning die de veiligheid van de uitvoering waarborgt.


---///---

Alle informatie over HeliXperience, inclusief vluchtschema, staat op www.vakantiexperts.nl

Voor verdere informatie kan de redactie contact opnemen met Mieke Bosman, PR voor VakantieXperts
Telefoon 0499-475688 / 06-53413702.

De landelijke reisbureauketen VakantieXperts is een onderdeel van Airtrade Holding, een van de grootste reisondernemingen van Nederland. Airtrade Holding is een BCD company.

BCD Holdings N.V. is een familiebedrijf, in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingen. Het bedrijf is een marktleider in de reisindustrie en een succesvolle niche player in de financiële dienstverlening.
BCD Holdings bestaat uit: BCD Travel (zakenreizen), Park 'N Fly (parkeren nabij luchthavens), TRX (reistechnologie), Airtrade (toeristische reizen) en Primary Capital (onroerendgoedfinanciering). Het bedrijf is actief in meer dan 90 landen met 14.000 medewerkers en heeft een omzet, inclusief franchising, van U.S.$ 13 miljard. Voor meer informatie: www.bcd-nv.com