Gemeente Reimerswaal


Nationale sportweek 2007 (deel II)

Geplaatst op: 14-03-2007

Van 13 t/m 21 april staat Nederland in het teken van Sport! Twee weken geleden heeft u kunnen lezen wat de Nationale Sportweek is. Nu willen wij u graag informeren over wat meer inhoudelijke dingen in de Sportweek, die zich binnen de gemeente Reimerswaal zullen afspelen.

Vrijdag 13 april zal de officiële opening van de Nationale Sportweek plaatsvinden. Gemeente Reimerswaal wil een Zeeuws record neerzetten: Het 'Zeeuwse Record Grootste Dansklas'. We willen zoveel mogelijk mensen een dans aanleren en daarna kan iedereen laten zien wat hij of zij geleerd heeft! Dan gaan we met z'n allen de aangeleerde dans uitvoeren. Wethouder de Kunder zal aanwezig zijn om de recordpoging officieel te controleren!

Om te zorgen dat het een mooi record wordt, wat jaren lang blijft staan, hebben we uw/jouw deelname hard nodig! Jong en oud, iedereen kan meedoen! Voorafgaand aan de recordpoging zal er alvast wat sfeer gemaakt worden met muziek en een aantal demo's.

Al met al wordt het een groot spektakel! Kom dus 13 april naar Yerseke en doe mee aan het Zeeuwse Record!!

Wie: Jong en oud!
Wat: Zeeuws Record Grootste Dansklas
Waar: Plein voor het Partycentrum ´de Zaete´ in Yerseke Wanneer: Vrijdag 13 april
Hoe laat: Toegang vanaf 14.30 uur
Recordpoging begint om 16.00 uur

Er zijn al een aantal activiteiten bekend die georganiseerd worden in de Nationale Sportweek. Enkele activiteiten; Nordic Walking, Hockey toernooi, Golf Clinics, open trainingen bij Gymnastiekvereniging VZOS, en nog meer... Kijk op www.reimerswaal.nl voor de activiteiten die voor u/jou georganiseerd worden!

Als u / jij wil inschrijven voor een activiteit kan dit op meerdere manieren. Kijk goed bij de beschrijving van de activiteit wat voor mogelijkheden voor inschrijven er zijn.

· Inschrijven via mail: stuur een mail naar het adres wat vermeld staat bij de activiteit.

· Inschrijven via het aanmeldformulier wat later in Reimerswaal Informatie gepubliceerd zal worden: vul dit in en stuur het op.
· Inschrijven via de site www.reimerswaal.nl. Ga naar Samenleving/ Nationale Sportweek/Inschrijven en vul de gegevens in.

We hopen dat er activiteiten tussen zitten die u / jou aanspreken! Hou de nieuwe activiteiten in de gaten via de site en de posters die op verscheidene plaatsen verspreid worden. En indien nodig, geef je dan op!!

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Ellen Jansen via e.jansen@reimerswaal.nl

Kijk ook eens op verder op deze site en www.nationalesportweek.nl

Ophokgebod postduiven>>