Gemeente Nuth


Bedenk originele straatnaam voor Middengebied Nuth

De gemeente Nuth is op zoek naar een originele naam voor de straat die in de kern van Nuth zal komen.

Deze straat zal het gebied rond de kerk verbinden met het gebied rond de Markt. U kunt uw inzendingen sturen voor 9 mei 2007. Het college van B&W zal de origineelste inzending belonen met een toepasselijk cadeau.

Middengebied

Midden in de kern van de gemeente Nuth, tussen de Dorpstraat en de Stationstraat ligt een gebied dat hoofdzakelijk nog is ingericht als achtertuin van de aangrenzende woningen. Dit gebied zal volgens de Woonvisie van Nuth worden ingericht en deze plannen zijn uitgewerkt in het Ontwikkelingskader kern Nuth. De informatie hierover vindt u op de website onder de rubriek Nuth in Beeld/Nuth/Middengebied.

Straatnaam

Voor deze straat zoekt de gemeente Nuth een originele naam.

Criteria voor de naamgeving zijn:

- de naam moet een relatie met Nuth hebben

- in de Nederlandse taal

- eventueel een relatie tot de omgevingshistorie
- uniek binnen de gemeente Nuth

Indien u in Nuth woont, maakt u meer kans dat uw inzending door het college van B&W gekozen zal worden. Het college van B&W zal de origineelste inzending belonen met een aardig presentje.

De sluitingstermijn is 9 mei 2007 aanstaande. Daarna zal het college van B&W een keuze maken en zal de winnaar worden bericht.

U kunt uw inzending op 3 manieren insturen:

Straatnaam Middengebied Nuth" target="_blank">Met een digitaal formulier

Per post:
Gemeente Nuth
Straatnaam Middengebied
T.a.v. Wilma van de Langenberg
Postbus 22000
6360 AA Nuth

Of per e-mail: wilma.van.de.langenberg@nuth.nl met vermelding Straatnaam Middengebied.

Meer respons

Via het infobulletin van de gemeente onder de rubriek Openbare bekendmakingen per afdeling, riep de gemeente Nuth al een keer eerder op om een straatnaam te bedenken voor het Middengebied. Met deze herhaalde oproep hoopt de gemeente Nuth nog meer reacties binnen te krijgen om een keuze te kunnen maken.