Gemeente Vlist


---

Monitor

Oproep aan ondernemers: vul de Bedrijfslocatiemonitor in!

De Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Krimpenerwaard (ROM-K) ontwikkelt nieuwe bedrijvenparken en revitaliseert bestaande bedrijfsterreinen. De ROM-K heeft de zogenaamde Bedrijfslocatiemonitor uitgezet, een enquête over vraag en aanbod van bedrijfslocaties in de Krimpenerwaard. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk ondernemers de Bedrijfslocatiemonitor invullen.

De ROM-K heeft de vragenlijst in overleg met de K5-gemeenten, de Kamer van Koophandel Rotterdam en de besturen van de plaatselijke ondernemersverenigingen opgesteld. Alle bij de lokale ondernemerskringen aangesloten organisaties hebben een enquête toegestuurd gekregen. De ROM-K wil echter ook graag inzicht hebben in de wensen van ondernemers die (nog) geen lid zijn van een dergelijke vereniging.

De ROM-K hoopt dat zij na het lezen van dit bericht het initiatief nemen de website www.rom-k.nl te bezoeken. Op deze site kan de Bedrijfslocatiemonitor worden gedownload.

Het uitzetten van de Bedrijfslocatiemonitor is geen eenmalige actie. De ROM-K wil in nauw overleg met gemeenten en ondernemersorganisaties regelmatig de actuele behoeften van bedrijven in de Krimpenerwaard peilen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

de Regionale OntwikkelingsMaatschappij Krimpenerwaard (ROM-K)

tel. 0182-357492 / 06-15270370

www.rom-k.nl


---

| |