Gemeente Tilburg

Datum 13 april 2007

Genotmiddelen- en samenscholingsverbod
Kromhoutpark wordt verlengd

Verlenging tot oktober 2007

Het college van B&W heeft wederom besloten om een genotmiddelen- en samenscholingsverbod in te stellen voor het Kromhoutpark. Dit verbod is het afgelopen jaar met name gebruikt om de overlast tegen te gaan. Jongeren mochten daarbij wel gebruik maken van het park, maar zodra ze overlast veroorzaakten of alcohol en /of drugs gebruikten, werden ze gesommeerd te vertrekken. Door het instellen van deze verboden is het aantal meldingen van overlast drastisch gedaald.

Verlenging
Op basis van de positieve ervaringen van het afgelopen jaar en gezien het feit dat de Doorkiesnummer zomermaanden eraan komen, is besloten het genotmiddelen- en samenscholingsverbod 013 542 80 75 te verlengen tot 20 oktober 2007. Iedereen mag gebruik maken van het Kromhoutpark, Faxnummer maar als er redelijkerwijs kan worden aangenomen dat een verzameling personen een 013 542 88 25 bedreiging van de openbare orde met zich meebrengt, worden deze personen gesommeerd te vertrekken. Daarnaast mag er ook geen alcohol en drugs gebruikt worden in het park.

Meer informatie?
Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Bianca van Oirschot van Gebiedsteam Oude Stad. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 542 80 75 of per mail naar bianca.van.oirschot@tilburg.nl.


---- --