Bright Corporate Event Lighting verzelfstandigt zich


Traxon Technologies en Bright geven extra focus aan LED verlichtingsoplossingen

BARENDRECHT/ALMERE, 20070413 -- Op vrijdag 13 april 2007 is Bright van start gegaan, de nieuwe in lighting gespecialiseerde dochtermaatschappij van hvb av rental & staging, de internationaal bekende turnkey leverancier van audio en video oplossingen voor corporate events, conferenties, beurzen en evenementen. Op diezelfde dag werd aangekondigd dat Bright een partnership is aangegaan met Traxon Technologies ten aanzien van LED verlichting.

Het toenemend belang van licht en de steeds groter wordende creatieve mogelijkheden van met name LED verlichting hebben hvb doen besluiten met Bright een extra focus aan te brengen op lichtontwerpen en de end-to-end realisatie daarvan. Bright is een startup met direct al een jarenlange ervaring, zowel nationaal en internationaal.

Bright gaat voor "compromisloze kwaliteit" en investeert in haar eigen rental fleet en in de laatste LED technologie die geschikt is voor corporate events, conferenties, beurzen en evenementen. Bright maakt daarbij gebruik van de LED producten van Traxon Technologies, een vooraanstaande leverancier van op LED gebaseerde verlichtingsoplossingen die innovatieve technologie combineert met vooruitstrevende design concepten. Traxon Technologies levert een volledige suite van DMX hardware en software, en richt zich op de professionele markt voor high-end LED verlichtingsystemen. Traxon Technologies is het jaar 2007 sterk begonnen met de introductie van de "high brightness XB Luminaires". In de komende maanden zal Traxon Technologies haar nieuwe White Line introduceren, met een range aan armaturen met diverse koude-witte en warm-witte lichttemperaturen alsook een "dynamisch-wit" optie, aan te passen in lichtintensiteit en kleurtemperatuur. Andere uitbreidingen van het portfolio van Traxon Technologies zijn de 16 pixel boards en modules, ideaal geschikt voor het creëren van lichteffecten en -animaties, en de Marine Line met een IP67 rating. In het derde kwartaal van 2007 zal Traxon Technologies haar 64 pixel outdoor panel introduceren, alsmede diverse uitbreidingen van de functionaliteit van haar verlichting management systeem.