Gemeente Epe


Informatieavond Besluit landbouw milieubeheer

Het team vergunningverlening en handhaving milieu organiseert in samenwerking met LTO Noord een voorlichtingsavond over het Besluit landbouw milieubeheer en het Besluit ammoniakemissie huisvesting. De voorlichtingsavond wordt op 17 april 2007 gehouden in het gemeentehuis, gelegen aan de Markt 14 te Epe. De aanvang is om 20.00 uur. Gedurende deze avond worden de beide besluiten nader toegelicht. Hierbij zal worden uitgelegd wanneer een bedrijf onder het Besluit landbouw valt, en wanneer niet. Daarnaast zal aan de hand van enkele voorschriften uit het Besluit landbouw aandacht worden gegeven aan de handhaving op deze voorschriften. Bij de bespreking van het Besluit ammoniakemissie huisvesting zal worden ingegaan op de nieuwe regelgeving met betrekking tot huisvesting van dieren.

De avond is bedoeld voor landbouwers. Hieronder worden onder andere de volgende bedrijfstypen verstaan: melkrundveehouderijen, akkerbouw- of tuinbouwbedrijven met open grondteelt, gemechaniseerde loonbedrijven, paardenhouderijen, kinderboerderijen en kleinschalige veehouderijen.

Het programma van de avond ziet er alsvolgt uit:

· Welkomswoord en opening

· Besluit landbouw milieubeheer:

· voor wie is het Besluit landbouw van toepassing

· toelichting op de voorschriften

· Besluit ammoniakemissie huisvesting

· Nieuwe regelgeving met betrekking tot huisvesting van dieren

· Afsluiting met drankje
De avond begint om 20:00 uur en duurt tot 22:00 uur

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door onderstaande antwoordstrook in te vullen en uiterlijk 9 april 2007 gratis op te sturen naar (postzegel niet nodig): B&W gemeente Epe, t.a.v. Sander Bulthuis, Antwoordnummer 22, 8160 VB Epe. Ook kunt u de gevraagde gegevens e-mailen naar sander.bulthuis@epe.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sander Bulthuis, telefoon (0578) 678 772.

Advertentie Antwoordstrook