Gemeente Roermond

Start inschrijving Toon uw Tuin

Om te laten zien dat een tuin het huis kan opfleuren en zelfs de straat mee kan stofferen, is de gemeente Roermond op zoek naar inwoners die mee willen doen aan Toon uw tuin. Bent u trots op uw tuin en wilt u deze tonen aan de onafhankelijke jury en alle overige inwoners Roermond? Meldt u dan aan vóór 21 mei aanstaande!

Een tuin hoort vaak onlosmakelijk bij een huis. De voortuin is voor veel mensen het visitekaartje voor bezoekers, omwonenden en voor de bezitter. De achtertuin is vooral bedoeld om van te genieten, om in te zitten, in te spelen en om tot rust te komen. Een tuin vormt een belangrijk onderdeel van de woonomgeving.

Wie kan meedoen?

Iedereen met een tuin, die vanaf de openbare weg zichtbaar is, kan meedoen met Toon uw tuin van de gemeente Roermond. U kunt daarvoor uw voor-/zijtuinen tonen. Balkontuinen mogen ook meedoen, mits ze van af de openbare weg goed zichtbaar zijn.

Twee toonmomenten

Tuinen veranderen met het jaargetijde mee. Reden genoeg voor de jury om op twee momenten, in de voor- en nazomer, uw tuin onaangekondigd te komen bekijken. U hoeft daar geen extra inspanning voor te leveren.

Een kijkje gunnen in uw tuin is de moeite waard

Elke aangemelde tuin vindt de gemeente Roermond een kleine attentie waard. Daarnaast zijn alle deelnemers van harte uitgenodigd bij de prijsuitreiking die in het najaar wordt georganiseerd. Alleen het meedoen is al meer dan de moeite waard!

Aanmelden?

U doet mee?! Geef uw naam en adresgegevens (inclusief telefoonnummer en eventueel e-mailadres) vóór 21 mei aanstaande door via e-mail natuur@roermond.nl of u kunt bellen met één van de medewerkers natuur- en milieueducatie van de gemeente Roermond, tel. (0475) 359 343 (bereikbaar van maandag tot en met donderdag tijdens kantoortijden). Veel mensen hebben een mooie tuin. Sommige mensen zijn echter te bescheiden om hun eigen tuin aan te melden voor Toon uw tuin. Dat mag u ook doen! Weet u een mooie tuin? Meldt deze dan aan met toestemming van de eigenaar.

Publicatiedatum: 24.04.2007 Bijgewerkt: 24.04.2007