Persberichten stad Utrecht, 11.00 uur

Utrecht, 24-04-2007

Kind aangereden
UTRECHT- Op maandagavond raakte een jongetje gewond nadat hij was aangereden door een auto.

Omstreeks 18.00 uur fietste het 8-jarige kind uit Vleuten over de Hindersteinlaan. Een 54-jarige automobilist uit Vleuten zag de jongen over het hoofd en er ontstond een aanrijding. De jongen kreeg vermoedelijke het stuur in zijn buik en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.

Over de kop
UTRECHT- Op maandagavond raakte een motorrijder gewond na een aanrijding.

Omstreeks 17.40 uur reed een 39-jarige motorrijder uit Nieuwegein over de Socrateslaan. Een automobilist die uit de tegenovergestelde richting kwam, keerde plotseling zijn auto en liet hierbij de motorrijder niet voor gaan. Een aanrijding ontstond en de motorrijder werd met vermoedelijke een heupfractuur vervoerd naar het ziekenhuis. Tegen de 33-jarige automobilist uit Dordrecht is proces-verbaal opgemaakt.

Bedreiging
UTRECHT- Op maandagochtend werd een man aangehouden omdat hij agenten met een mes had bedreigd.

Omstreeks 10.40 uur waren agenten bij een adres op de Terschelling. Een bewoonster werd hier aangehouden omdat ze nog enkele boetes had openstaan. Een 39-jarige medebewoner was het hier niet mee eens en bedreigde de agenten met een mes. Ook hij werd aangehouden en vervoerd naar het politiebureau.

Berover aangehouden
UTRECHT- Op vrijdag 13 april werd een vrouw bestolen van haar tas.

De 84-jarige vrouw uit Utrecht liep over de Bogotadreef en plotseling werd er aan haar tas gerukt. De tas moest zij uiteindelijk loslaten en de twee berovers verdwenen. Een stadwacht zag het gebeuren en zette per fiets de achtervolging in. Helaas raakten de jongens uit het zicht, maar na vervolg onderzoek kon een 14-jarige jongen uit Utrecht worden aangehouden. Hij bekende de zaak en de politie is nog op zoek naar de mededader.